Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri

Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri

Kıyafet tercih ederken pek çok etmenden yararlanabilirsiniz. Hava durumu, stiliniz, moda, popülerleşen trendler, günün gerektirdikleri, kullanım alışkanlıkları bu etmenlerden bazılarıdır. Her ne kadar mevsime direnen kıyafetler olsa da kıyafetler çoğunlukla hava şartlarına göre şekillenir. Soğuk havalarda pek çok kıyafeti birlikte tercih etmek mümkündür. Kış şartları üst üste giyinmeye ya da kombini dış giyimle tamamlamaya olanak tanır. Ancak sıcak havalarda durum biraz farklıdır. Olabildiğince ince ve mümkünse bir ya da iki kat giyebilen kıyafetlerle kombin yapmak zorlaşabilir.

Kadın giyimin başarılı tasarımcılarından olan Zühre Modest Giyim, geniş ürün yelpazesiyle sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezlerini oluşturur. Kıyafetler cildinizi güneş ışınlarından korur. Zühre Giyim, kıyafetlerini sıcak hava koşullarının getirdiklerine uyumlu olarak tasarlar. Kıyafetler ferah ve nefes alan kumaş yapısıyla konforlu hissetmenize olanak sağlar. Gün içerisinde değişiklik gösteren sıcaklıklara yumuşak kumaş dokusu sayesinde rahatlıkla uyum sağlayabilirsiniz. Hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayan kesim yapısıyla yoğun ter hissi yaşamadan günü tamamlayabilirsiniz. Yenilenen koleksiyonlar ve ürün grupları ile birlikte yaza hazırlanabilirsiniz. Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezleriyle mevsimi keyifle yaşayabilirsiniz.

Her Dolapta Olması Gereken Tamamlayıcı Parçalar

Kıyafetleri beğeninize göre kombinlerken renk ve desen uyumu yapmakta zorlanabilirsiniz. Her dolapta olması gereken bazı kıyafetler bulunur. Bu kıyafetler kombin yapmanızı kolaylaştırır. Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezlerinden biri olan beyaz gömlek kurtarıcı parçalardandır. Her mevsime kolayca uyum sağlayan beyaz gömleği hem hızlı bir şekilde kombin yapabilir hem de farklı ortamlarda tercih edebilirsiniz.

Çeşitli kesim ve boylarda beyaz gömlek edinerek kıyafet seçimine ayırdığınız süreden tasarruf edebilirsiniz. Yaz mevsimlerinde tercih etmek için bol kesim beyaz gömlek ve bluzları inceleyebilirsiniz. Zühre Giyim, estetik ve konforlu beyaz gömlek modelleri tasarlar. Dolabınızda yer açmanız gereken bir başka yaz kıyafeti de çiçekli elbiselerdir.

Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri

Hakim Yaka Desenli Uzun Ekru Elbise ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

İlkbahar mevsiminden itibaren tercih edebileceğiniz çiçekli elbiseler tek parça halinde kullanılabildiği gibi ceketlerle kombin de yapılabilir. Tek parça kıyafet seçerken aksesuarların kıyafetlerle uyumlu olmasına özen göstererek daha şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Farklı renk ve çiçek desenine sahip elbiseleri sosyal yaşamda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Daha resmi ortamlar için triko elbiselere yönelebilirsiniz. Ayrıca, sade ve şık bir görünüm oluşturmak için de triko elbise modellerini değerlendirebilirsiniz.

Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezlerinden olan çizgili üstleri canlı yaz renkleriyle kombinleyebilirsiniz. Çizgili üstler zamansız şıklık sağlayan parçalardır. Klasik ya da spor görünüme kolayca uyum sağlayabilen çizgili üstlerle her mevsim güzel gözükebilirsiniz. Çizgili üstler kişiyi olduğundan daha zarif gösterebilir. Yaz denince akla ilk olarak keten parçalar gelir. Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezleri arasında olan keten kıyafetleri ister takım halde isterse ayrı ayrı tercih edebilirsiniz. Nefes alan konforlu kumaşıyla terletmez ve üzerinize yapışmaz. Bu da yaz sıcaklarını rahat geçirmenize yardımcı olur. Zühre Giyim farkıyla her mevsime ve ortama uygun kıyafet kombinasyonları oluşturabilirsiniz.

Siyah Dar Paça Pantolon

Yüksek Bel Siyah Carrot-Fit Pantolon ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz

Yazın Kıyafet Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Sıcak havalarda kıyafet seçimi yaparken mevsimin getirdiği değişimlere uygun hareket etmek gerekir. Sonbahar kış trendinin popüler parçalarından biri olan trençkot, havalar ısındıkça yerini ince ve uzun ceketlere bırakabilir. İnce yapılı ve esnek kumaşlar sayesinde tişört ya da bluz üzerine ceket giyerek kombin oluşturmanız kolaylaşır.

Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezlerinden olan ince ceketler hızlıca hazırlanmanıza yardımcı olur. Hem şık anlarda hem de günlük kullanımlara olanak sağlayan renkler tercih edebilirsiniz. Bej ve kahve tonları, trendlerle sivrileşen Camel rengi, açık lila, bebe mavi gibi renkleri kıyafet seçimlerinizde kullanabilirsiniz. Soft bir görünüm oluşturmaya yardımcı olan bu renklerle kombininiz daha ferah bir havaya sahip olabilir.

Camel renk pantolonlar hem profesyonel yaşamda hem de sosyal hayatta kolaylıkla kombinlenebildiği için dolabınızda bulundurabilirsiniz. Denim etekler yaz mevsiminde pantolonlara şık bir alternatif olabilir. Ayrıca, denim renk neredeyse her rengi tamamlayabilen bir alt yapıya sahiptir. Bu da size kullanım kolaylığı sağlar. Çeşitli kesim, renk ve model alternatifleri barındıran Zühre Giyim ile dolabınızı beğenilerinize göre güncelleyebilirsiniz.

Yaza Özel Kombinler Oluşturun

Hava sıcaklığına ve günün güneş oranına bağlı olarak hareket etme isteğiniz artabilir. Giyim alışkanlıklarınızı mevsim bazlı olarak güncellerseniz hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan günü tamamlayabilirsiniz. Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezlerinden biri yelektir. Yelekler, yaz sezonunun kurtarıcı parçalarındandır. Farklı boy ve kesim seçeneklerine sahip olan yeleklerle kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Özellikle ince ve uzun yelekler yaz mevsiminde kullanım konforu sunar. Hem yaz rüzgarlarından korunmanıza olanak sağlar hem de kıyafet seçiminizi destekler.

Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezlerinden olan bir diğer parçada tulumlardır. Tulumlar tek parça olduklarından giy çık ürünlerdendir. Ayakkabı ve aksesuar seçimleriyle birlikte klasik, spor ve şık bir hal alabilir. Ne giyeceğinizi bilemediğiniz anların kurtarıcısıdır. Özellikle topuklu ayakkabılarla çok şık bir imaj oluşturabilirsiniz.

Gömlek elbise ve tunikler de yaz mevsiminde tercih edilebilir. Dilerseniz altına tayt ya da pantolon tercih edebilirsiniz. Böylece daha rahat hareket edebilirsiniz. Gömlek elbiseyi beyaz renk ya da açık tonlarda tercih ederek ofis yaşantınıza şık bir hava kazandırabilirsiniz. Keten ya da bol paça pantolonlarla kombin yapabilirsiniz.

Yazlık takımlar sizi kombin yapma derdinden tamamen kurtaran parçalardır. Tek renk, desenli, karışık renkli takımlar bulunur. Kullanacağınız zamana uygun kesim ve model seçerek kombininizi oluşturabilirsiniz. Keten ya da pamuklu yapıdaki kumaşlara yönelebilirsiniz.

Sıcak Havalarda Tercih Etmemeniz Gereken Bazı Parçalar

Sıcak yaz günlerini ferah bir şekilde geçirmek için bazı kıyafet ve aksesuarları tercih etmemelisiniz. Yanlış bir şekilde oluşturulan kombinler hava sıcaklığıyla birleştiğinde günü zorlaştırabilir. Kullanım yaygınlığı oldukça fazla olan kulak üstü kulaklıklar yazın çok daha fazla terlemenize sebep olabilir. Bu sebeple yaz mevsiminde kulak içi kulaklıklar tercih edebilirsiniz.

Rahat gibi gözükse de ip detaylı sandaletler gün içinde ayağınızı terletebilir. Ayrıca, ayağınız korunaksız olduğundan kolayca zarar görebilirsiniz. Hassas cilt yapısına sahip kişilerde terlemeye ve sıkılmaya bağlı olarak ayak şişme reaksiyonu gösterebilir. Sıcak yaz günlerinde dar kesim ve vücudu saran pantolonlardan uzak durmalısınız. Dar kesim pantolonlar hem hareket özgürlüğünüzü kısıtlar hem de bacağınızı terleterek kumaşın üzerinize yapışmasına sebep olabilir.

Deri çantalar şık bir seçim olsa da yaz mevsiminde günlük kullanım için uygun olmayabilir. Özel gün ve davetlerde tercih edebilirsiniz ancak çanta sürekli teninize temas halinde olacaksa konforlu hissettirmeyebilir. Sıcak havalarda iç çamaşırı seçimine ekstra özen göstermelisiniz. Sentetik yapılı çamaşırlar terletir, kaşındırır ve koku yapabilir. Daha ince kumaşlı ve pamuk yoğunluğu olan ürünlere yönelebilirsiniz. İpek kumaş güzel gözükse de terlediğiniz takdirde üzerinize yapışır ve terinizi de belli eder.

Yaz mevsiminde ipek yerine keten tercih edebilirsiniz. İpek giymeyi tercih ediyorsanız havanın gündüze oranla daha serin olduğu gece saatlerini değerlendirebilirsiniz. Kombinlerinizi tamamlarken kullandığınız aksesuarın başında gelen yüzük, yaz mevsimi için uygun değildir. Hem ellerin daha sık yıkanması hem de el içlerinin terlemesi sebebiyle yüzükler parmaklarınızı acıtabilir. Sıcak havada gardırobunun vazgeçilmezleri ile kıyafetler size engel olmadan anın tadını çıkarabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri konusundan bahsettik. Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/camel-kaban-giymenin-5-farkli-yolu linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Sıcak Havada Gardırobunun Vazgeçilmezleri
Aralık 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR