Piknik Kombinleri için Olmazsa Olmaz Parçalar

Piknik Kombinleri için Olmazsa Olmaz Parçalar

Yaz aylarında sıklıkla yapılan aktivitelerden biri de pikniktir. Ailemizle, arkadaşlarımızla veya sevgilimizle piknik yaparken büyük keyif duyarız. Ancak sıklıkla tekrarlanan bu etkinlik zamanla “ne giyeceğim” sorusunu akla getirir. Çünkü piknik hem şık hem de konforlu olmayı gerektiren bir aktivitedir. O nedenle hareketlerimizi kısıtlamayacak, terletmeyecek ve iddialı duracak kıyafetlerin seçimi önem arz eder. Bu noktada, Zühre ürünleri üstün konfor ve iddialı şıklık sunan kumaşlardan elde edilir. Haliyle gün boyunca rahat etmenizi sağlar. Peki, Zühre ürünleriyle piknik kombinleri nasıl yapılır?

Elbiseler ile Piknik Kombini 

Piknik organizasyonları genelde bahar ve yaz aylarında yapılır. Sıcacık havalarda serin olan ormanlık alanlara, yaylalara, sahil kenarlarına veya parklara gidilir. Bahsi geçen alanlar güneşin enerjisini ve ortamın heyecanını size ekstra yansıtır. O nedenle sizde güneşli günlerin ve iç açıcı ortamların duygularını yansıtacak piknik kombinleri yaparak kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. 

Elbiseler ve elbise modellerinin sunduğu üstün konfor, tüm gün rahat etmenize olanak sağlar. Çünkü piknik hareketliğin yoğun olduğu bir organizasyondur. Bu aktivitede üzerinize yapışan, sıkan ve terleten parçalar size ekstra yorar. O nedenle piknik kombinleri için elbiseler oldukça kullanışlıdır. Ancak elbiseleri desenli veya renkli tercih etmeniz önem arz eder. Bej, ekru, pudra gibi renkler her ne kadar hoş dursa da piknikte çabucak kirlenebilir. 

İkili Takımlar ile Piknik Kombini

Piknikte tüm gün yerde oturacaksanız ve kendinizi konforlu hissetmek istiyorsanız, ikili takımlar tam size göre! Renkli ve desenli modellere sahip olan bu takımlar, size kendinizi oldukça iddialı hissettirecektir. Üstelik ikili takımların kombinlenmesi de son derece basittir. Birbiriyle uyumlu parçalar oldukları için uygun bir şal, ayakkabı ve çanta ile kombin tamamlanır. 

İkili takımı renkli veya desenli modellerden seçebilirsiniz. Örneğin gri, mavi, bej, camel gibi renklerde tercih edebilirsiniz. Renkli kıyafetler size kendinizi iyi hissettirir ve enerji verir. Böylece piknik kombileri yaz ayların enerjisini yansıtır. Bununla da kalmaz sizi istediğiniz konfora ve arzu ettiğiniz görünüme ulaştırır. 

Pastel tonlardaki keten bir takımda son derece modern kombin oluşturmanıza olanak sağlar. Üzerine yakın tonlarda pamuk şal, beyaz spor ayakkabı ve spor çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen parçaları sitemizden bulabilir, iddialı piknik kombinleri yapabilirsiniz. 

Piknik Kombinleri için Olmazsa Olmaz Parçalar

ZÜHRE Kruvaze Yaka Bej İkili Takım TK-1295 ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

Tulum ile Piknik Kombini 

Piknik kombinleri arasında en çok sevilen parçalardan biri de tulumdur. Tek parça şıklığı ve konforu sunan tulum, gün boyu kendinizi iyi hissetmenize olanak sağlar. Keten, pamuk gibi kumaşlardan elde edilen tasarımlar, terletmez ve üzerinize yapışmaz. Üstelik hareketlerinizi de kısıtlamayarak gün boyu rahat etmenizi sağlar. 

Tulumu ister desenli ister sade seçin kombinlenmesi oldukça basittir. Üzerine pamuklu bir şal ve spor çanta takabilir, spor ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. Tulumu bej, vizon, taş veya toprak tonlarında seçerek ton sür ton uyumda yakalayabilirsiniz. Örneğin kahverengi tulum üzerine bej pamuklu şal takabilir, hasır sandalet giyebilir ve toprak tonlarında bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Gömlek Pantolon ile Piknik Kombini 

Piknik aktivitelerinin vazgeçilmez kombinleri arasında gömlek pantolon uyumu da vardır. Hem modern bir görünüm hem de fresh bir görünüm sunan bu parçalarla tarzınıza tarz katabilirsiniz. Turuncu, mavi, pembe, mint yeşili, ekru, beyaz, haki, sarı, kahverengi veya toprak tonlarında bir gömlek tercih edebilirsiniz. İçerisine beyaz tişört ve altına keten pantolon giyebilirsiniz. Aynı tonlarda pamuklu şal takabilir ve beyaz spor ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Piknik kombinleri arasında bulunan gömlek ve pantolonu, oversize kesim tercih etmelisiniz. Bu kesim hem rahat etmenize hem de kendinizi daha cool hissetmenize olanak sağlar. Gömleği isterseniz önü açık isterseniz önü kapalı bir biçimde kombinleyebilirsiniz. Önü açık giydiğinizde içerisine mutlaka beyaz bir tişört tercih etmelisiniz. Altına da beyaz spor ayakkabı veya renkli sneaker giymeli ve kombini cool bir şekilde tamamlamalısınız. 

Tunik Pantolon ile Piknik Kombini 

Tunik ve pantolon uyumu sıklıkla tercih edilen piknik kombinleri arasında yer alır. Çünkü tuniklerin ve pantolonların verdiği üstün konfor hiçbir şeye değişilmez. Zühre yeni sezon tunik modelleri, birbirinden modern ve sıra dışı piknik kombinleri oluşturmanıza olanak sağlar. Üstelik kumaş yapısı ve kesiminden dolayı üstün konfor sunar. 

Piknik tutkunları bahar ve yaz ayları başta olmak üzere kış aylarında bile pikniğe gider. Sizde onlar arasında yer alıyorsanız, her piknik organizasyonuna özel tunik ve pantolon kombini yaparak tarzınıza tarz katabilirsiniz. Zühre tunikler her sezona uygun tasarlanır ve piknik gibi tüm organizasyonlarınızı taçlandırır. 

Mom jean, havuç paça keten pantolon veya muslin kumaş pantolonlarla tunikleri eşleştirebilirsiniz. Bu tarz pantolonlar hareketlerinizi kısıtlamayacak tarzda olup, gün boyu rahat etmenize olanak sağlar. Size de pikniğin tadını çıkarmak kalır! 

Piknik Kombinleri için Olmazsa Olmaz Parçalar

ZÜHRE Bol Paça Bej Kumaş Pantolon P-0013 ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

Oversize Ceketler ile Piknik Kombini 

Serin ve soğuk geçen piknik aktiviteleri için oversize ceketlerin cool duruşundan ve sıcaklığından faydalanabilirsiniz. Pantolon, etek veya ikili takımlarla kombinleyebileceğiniz ceketler son derece iddialı tasarıma sahiptir. Kahverengi, gri, füme ve jean ceketlerden satın alarak tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

Açık renk veya desenli ikili takımların üzerine renkli ceketlerden tercih edebilirsiniz. Altına beyaz spor ayakkabı veya renkli sneaker giyebilirsiniz. Üzerine pamuklu şal ve sırt çantası takarak kombini muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen uyum, piknik kombinleri arasında en iddialı kombin olabilir. Ürünleri incelemek ve satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Sportif Yelekler ile Piknik Kombini 

Sportif yelekler, iddialı piknik kombini yapmak isteyenler için en doğru parçadır. Jean veya renkli yelekleri ister ikili takımların üzerine isterseniz tunik pantolonların üzerine tercih edebilirsiniz. İçerisine düz renk bir parça giyebileceğiniz gibi desenli bir kıyafette giyebilirsiniz. 

Bej veya beyaz ikili takımı üzerine tercih ettiğiniz bir jean yelekle kombinleyebilirsiniz. Beyaz spor ayakkabı veya sneakers giyebilir, renkli çanta takabilir ve pamuklu şal ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bu kombinin üzerine her renk jean yeleği uyarlayabilirsiniz. 

Gömlek veya tunik üzerine de yelek giyebilirsiniz. Önü kapalı tercih ettiğiniz gömleklerin üzerine yelek giyebilir, havuç paça pantolon ve renkli çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen parçaları Zühre’yi ziyaret ederek inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Böyle piknik kombinlerinizi sıra dışı ve cool bir şekilde oluşturmuş olursunuz. 

Kombinlerin tamamlayıcısı: Çanta ile Kombinin Uyumu 

Piknik kombinleri arasından hangisini yaparsanız yapın, yanlış seçtiğiniz çanta kombinin kötü görünmesine neden olur. O nedenle çantanızın modelini, tasarımını ve rengini doğru seçmenizde fayda vardır. Beyaz ve siyah spor çanta her zaman kurtarıcınız olabilir. Özellikle sırt çantası veya askılı bir çantaysa her kombininizle uyum sağlar. Bu sebeple, bir beyaz veya siyah bir çantaya sahip olmalısınız. 

Sade ve düz kesimde tercihe ettiğiniz kıyafetlerin üzerine renkli spor çantalardan takabilirsiniz. Örneğin bej takımın üzerine kahverengi, vizon veya haki bir çanta takabilirsiniz. Bunun dışında renkli kombinlerin üzerine renkli çantalardan takabilirsiniz. Örneğin, renkli gömlek ve keten pantolon kombinin üzerine yine renkli bir çanta takabilirsiniz. 

Önceki yazımızı https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/yaz-aksamlari-icin-kombin-fikirleri linkinden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Piknik Kombinleri için Olmazsa Olmaz Parçalar
Ağustos 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR