Paris Moda Haftasında Karşımıza Çıkan Yeni Trendler

Paris Moda Haftasında Karşımıza Çıkan Yeni Trendler

İlkbahar/Yaz sezonunun en trend parçalarının açıklandığı Paris Moda Haftası, Paris’te gerçekleşti. Dünyaca ünlü olan modacıların birbirinden etkileyici ve sıra dışı parçaları, podyumda süper modellerle sunuldu. İlkbahar ve yaz aylarında trend olacak parçaları modacılar bizler için sergilerken, kıyafet tasarımları kadar takı ve çantalarda dikkat çekti.

Paris moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında soft renklerdeki tasarımlardan renk cümbüşü sunan parçalara kadar pek çok tasarım karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra, pırlanta yüzükler, bilekler, küpe ve kolye gibi modellerde Paris moda haftasında karşımıza çıkan trendler arasındadır. Bu yazımızda Paris Moda Haftasında ilgimizi çeken tasarımları ve kombinleri sizler için ele alacağız.

Beyazın Masumiyetiyle Dikkat Çeken Tasarımlar

Paris moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında ilk dikkat çeken renk beyaz oluyor. Bu renk saf ve naif ruhunu kıyafetlere aktarmayı başarıyor. Bu sezonda diğer sezonlara kıyasla fırfır ve dantel detayları beyazın duruşuna daha bir hareketlilik katıyor ve özel davetlere uygun bir parça haline getiriyor. Sizde ilkbahar yaz aylarında beyaz parçalar ile yeni bir sayfa açarak, sıcak havalarda taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Beyaz renkte tasarlanmış kıyafetlerle ister şık ister bohem bir tarza bürünmekte özgürsünüz.

Beyaz tasarım kıyafetleri, beyaz İspanyol paça, jean veya havuç pantolonla kombinlemeniz mümkün. Altına renkli ayakkabı ve renkli çanta takabileceğiniz gibi; tamamen beyaz parçalardan oluşan bir kombinde oluşturabilirsiniz. Böylece hem stilinizi ortaya koymuş hem de özgün bir tasarım oluşturmuş olursunuz. Bir diğer kombin önerisi ise, dantel ve fırfır detaylara sahip olan üst giyim parçasını, buz renginde bir jean ile kombinlemek oluyor.

Beyaz gömlek veya bluzu, buz renginde jean ile eşleştirebilirsiniz. Eğer kombine hareketlilik kazandırmak isterseniz; renkli çanta ve ayakkabı giyebilirsiniz. Aynı şekilde minimal desenlerden oluşan birkaç takıyı bir arada kullanarak kombininize canlılık kazandırabilirsiniz.

Göz Kamaştıran Renkli Kıyafetler

Birbirinden canlı ve enerjik renklerin bir arada kombinlendiği parçalar Paris Moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında bulunuyor. Pembe, yeşil, sarı, mavi gibi renk seçeneklerinden tasarlanan etek, bluz, ayakkabı, ceket gibi parçalar bir arada kombinleniyor. Düşündüğünüz an karışık bir kombin gözünüzün önüne gelse de tam aksine moda dünyası bu kombini teşvik etmeye oldukça kararlı. Mesela, defileye çıkan mankenlerden biri parlak turuncu etek, pembe bluz, mavi ceket ve mavi ayakkabı ile pek çok renge kombinin de yer vermiştir. Sizlerde bu tarz kombinlerden ilham alarak birden fazla renge şans verebilirsiniz.

 

Paris Moda Haftasında Karşımıza Çıkan Yeni Trendler

Piliseli Somon Uzun Etek ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Renkli ve canlı parçaları ister aynı tarzdaki parçalarla isterseniz daha sade parçalarla kombin yapabilirsiniz. Mesela, pembe renkli bluzu beyaz İspanyol paça pantolonla veya havuç paça pantolonla kombinleyebilirsiniz. Yeşil çanta, beyaz topuklu terlik ve minimal desenli takılarla kombininize hareketlilik kazandırabilirsiniz. Bunun dışında, beyaz pantolon ve beyaz gömlek üzerine yeşil çanta ve sarı ayakkabı giyerek enerjik bir kombin yapabilirsiniz.

İlkbahar ve yaz aylarının cıvıl cıvıl günlerine renk cümbüşü kıyafetlerinize eşlik edebilmeniz için daha pek çok kombin önerisi bulunuyor. Renkli bir stile sahip olmak için gardırobunuza mutlaka pembe, yeşil, mavi, sarı, turuncu gibi canlı renkleri eklemelisiniz. Bu tarz renkler tarzınız ve ten renginiz nasıl olursa olsun size hitap edebilecek renklerdir.

Soft Renklerde Tasarlanan Kıyafetler

Her yaştan ve her zevkten insana hitap eden soft renkler, pek çok tasarımda sergilenmiştir. Jeanlerin, havuç paça ve İspanyol paçaların üzerine giyilen soft renklerdeki üstler, bu yıl Paris moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında bulunuyor. Bu parçaların bazıları aynı tarzdaki kıyafetlerle kombinlenmişken; bazıları farklı renk ve tasarımdaki parçalarla bütünleşmiştir. Özellikle jeanlerle kombinlenen beyaz üst parçaları, defilelerde sıklıkla karşımıza çıkan trendler arasındadır.

Paris Moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında tasarımların sadeliği değil; maksimal görünüme sahip olmaları dikkat çekmiştir. Plise, puantiye, ekose ve ponpon gibi detaylarla zenginleştirilen beyaz parçalara dikkat ettiğimizde ise saf ve berrak görünümüyle büyüleyen pırlanta takılar var. Soft renklerle eşleştirilen bileklikler ile beyaz bluzlar, tişörtler ve gömlekler kombinlenebilir. Alt parça olarak ise jean giyilerek hem genç görünümlü hem de klasik bir stil yakalanabilir.

Paris moda haftasındaki tasarımlara kendi özgün tarzınızı katmak isterseniz; jean pantolon yerine farklı renk ve tasarımdaki alt giyim ürünlerine yönelebilirsiniz. Soft veya beyaz renklerdeki üst giyim ürünlerini aynı tonlarda pantolon ile kombin yapabilirsiniz. Altına gideceğiniz alana göre spor ayakkabı veya klasik bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde, çanta ve takılarla kombine renk katabilirsiniz.

Beyaz renkteki üst parçaları tül veya ipek detaylı uzun siyah eteklerle de kombin yapabilirsiniz. Altına ince topuklu ayakkabılardan giyebileceğiniz gibi; renkli terlik veya sandaletlerden de tercih edebilirsiniz. Minimal desenli bileklik ve yüzükler ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Uyumlu Parçalarla Çabasız Şıklık

Paris Moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler bir diğeri de zahmetsiz şıklık sunan birbiriyle uyumlu parçalardır. Bluz, etek, hırka gibi üç parçadan oluşan takımlar; kombin oluşturma çabasını tamamen ortadan kaldırıyor. Bir çanta, ayakkabı ve minimal takılarla kombininiz hazır demektir. İkili takımların zahmetsiz şıklığından farklı stiller ortaya çıkararak da yararlanabilirsiniz. Mesela, lila renkli ikili veya üçlü takımların üzerine beyaz çanta ve beyaz spor ayakkabı giyebileceğiniz gibi; turuncu çanta ve beyaz ayakkabı giyerek farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Paris Moda Haftasında Karşımıza Çıkan Yeni Trendler

Puantiye Desenli Saks/Ekru Alt Üst Takım ürününe sitemizden ulaşabilirsiniz.

Paris Moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler, ikili takımlardan tek renge ve sade görünüme sahip olan parçaları gideceğiniz alana uygun kombinleyebilirsiniz. Bu alan ister gündelik yaşam ister özel davet ister ofis şıklığı olsun fark etmez; tek renk ikili takımlar her alana uyum sağlar. Mesela, beyaz renk ikili takımı ister spor ister klasik şekilde kombinleyebilirsiniz. Klasik kombinlemek istediğiniz zaman takı, zincirli çanta ve ince topuklu ayakkabılardan yararlanabilirsiniz. Spor kombinlemek istediğiniz zaman daha renkli çanta, spor ayakkabı ve saat ile spor şıklığınızı oluşturabilirsiniz.

Bohem Tasarımlı Parçalar

İlkbahar ve yaz akşamlarının sakinliğine yakışacak ve daha çok dökümlü parçalardan oluşan bohem tasarımlar, Paris Moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında yerini almıştır. Farklı tasarımlara ve renklere sahip olan bohem kıyafetler, batik ve püskül detayları ile dikkat çekiyor. Birden fazla rengin yer aldığı tasarımlar oldukça salaş ve rahat görünüme sahip. Bu parçaları gündelik yaşamınızda hem şık hem de farklı bir tarza sahip olmak için tercih edebilirsiniz.

Paris Moda haftasında karşımıza çıkan yeni trendler arasında bulunan bohem tarz, özellikle özgürlüğüne düşkün ve anı yaşamayı seven kadınlar için harika seçenektir. İster maksi boy elbise ister ikili takım ister bluz pantolon kombini olsun; bohem tarzla konforun ve farklı tarzın sahibi olabilirsiniz. Mesela, etnik desenli parçalar bohem tarzın vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. Bu parçalarla oluşturacağınız kombinleri günlük yaşamınızda, festivallerde, tatillerde ve konserlerde tercih edebilirsiniz. Yalnızca kıyafetlerinizde değil; ayakkabı, çanta ve takılarınızda da bohem tasarımlara yer verebilirsiniz.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/iftar-davetleri-icin-kombin-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Paris Moda Haftasında Karşımıza Çıkan Yeni Trendler
Nisan 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR