Nötr Eşarp ve Çanta Kombinleri İçin 7 İpucu

Nötr Eşarp ve Çanta Kombinleri İçin 7 İpucu

Nötr renkler, dolaplarda her zaman yer alması gereken temel parçalar. Ancak bazen nötr renklerle yapılan kombinler sönük ve nötr görünebilir. Bu durumda, şal ve eşarp kombinlerinizi canlandırmak ve enerji katmak için çanta seçimi büyük önem taşır. Bu yazımızda, sizler için eşarp ve çanta kombinleri için 7 ipucu sunduk. Bu önerilerle, tarz ve trend görünebileceğiniz pek çok eşarp ve çanta kombinlerini oluşturabilirsiniz.

Monogram Desenli Zincir Aksesuarlı Antrasit Çanta

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

1. Monogram Baskılı Çantalar ile Kombinler

Monogram baskılı çantalar, bir markanın isminin veya logosunun yer aldığı desenlerden oluşur ve kombinlere tarz bir görünüm katar. Eşarp ve çanta kombinleri önerileri için ilk olarak monogram baskılı çantaları ele alalım. Sade kombinlerde monogram baskılı çanta ile birlikte sade bir tişört ve etekler tercih edilebilir. Renkli kombinlerde ise pastel tonlarında bir elbise ve siyah ayakkabılar tercih edilir.

El ve omuz çantası

2. Zincir Detaylı Omuz Çantaları

Zincirlerle tasarlanmış omuz askılar sahip çantalar ise ikinci çanta önerileri olarak sıralanabilir. Zincir detaylı omuz çantalarını klasik bir stil için siyah bir pantolon, beyaz bir gömlek ve nötr renkteki şallar ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eşarp ve çanta kombinlerinizde, keten bir elbise ve sandaletlerle oluşturduğunuz bohem bir kombin için de zincir detaylı omuz çantalardan faydalanabilirsiniz. 

Magda Bordo Omuz Çanta

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

3. Eşarp ve Çanta Kombinlerinde Kırmızı ve Bej Uyumu

Kırmızı çanta ve bej takımlar, oldukça uyumlu kombinlerden. Bej renk, doğal bir ton olduğu için kırmızı gibi enerjik bir renk ile kusursuz bir uyum sağlar. Kırmızı çanta, bej takımları tamamlayabilir. Örneğin, bej bir takım elbise ile siyah bir bluz ve kırmızı bir çantayı birlikte kombinleyebilirsiniz. Ayrıca bej bir etek ve farklı bluz modelleri ile oluşturulan kombinlerde de kolaylıkla kırmızı bir çanta kullanıp klas bir görünüme sahip olabilirsiniz. Böylece eşarp ve çanta kombinlerinizde zamansız bir görünümü yakalayabilirsiniz.

4. Eteklerle Rahat Kullanım Sağlayan Renkli Sırt Çantaları

Eteklerle kombinlemek için renkli sırt çantaları hem tarz hem de rahat bir seçenek. Bu tarz çantalar, geniş bir iç hacme sahiptir ve sırtta taşınarak rahat kullanım sağlar. Ayrıca renkli sırt çantaları, etekler ile kombinlendiğinde kombini canlandırmak için güzel bir detaydır. 

Örneğin, etek bluz ve nötr eşarp kombinini, mavi ya da yeşil gibi canlı bir renk tonunda bir sırt çantası ile bir araya getirilebilir. Bunun yanı sıra kot bir etek ile birlikte pembe veya turuncu tonlarında bir sırt çantası da tarz bir görünüm oluşturur.

Metal Saplı Deri Antrasit Çanta

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

5. Parlak Kombinler Sağlayan Metalik Çantalar

Nötr renklerle hazırlanan kombinler, genellikle tarz ve şık bir görünüm sunar. Bu tarz kombinlere çanta önerileri olarak metalik çantaları söyleyebiliriz. Parlak ve dikkat çekici görünüm sağlayan metalik çantalar, özellikle altın veya gümüş tonlarında, nötr renklerle uygun bir görünüm sağlar. 

Kombinlerinizde bej kadın pantolon modelleri ve beyaz eşarp ile oluşturduğunuz bir kombini bir metalik çanta ile kullanın. Ayrıca siyah bir elbise ve nötr renkli bir eşarp kombinini ise, gümüş tonlarında bir metalik çanta ile tamamlayarak elegan bir görünüm elde edebilirsiniz. Metalik çantalar, nötr renklerle oluşturulan eşarp ve çanta kombinlerini canlandırmak ve daha dikkat çekici hale getirmek için muazzam bir seçenek. 

Monogram Desenli Lacivert El Çanta

6. Özel Davetler için Desenli Clutch Çantalar

Nötr eşarplar genellikle özel davetler için şık bir seçenek ve bu görünüme çanta önerileri olarak Desenli clutch çantaları verebiliriz. Siyah, beyaz, gri veya bej tonlarındaki eşarplarınızı, desenli clutch çantalarla tamamlayarak zarif ve şık bir görünüm elde edin. 

Desenli clutch çantalar, elbise veya takım elbisenizle de göz kamaştırıcı uyum sağlar. Özellikle desenli clutch çantaların altın veya gümüş detayları, eşarp ve çanta kombinlerinizi daha da gösterişli bir hale getirir. 

7. Eşarp ve Çanta Kombinlerinde Büyük Tote Çantalar

Nötr eşarpların günlük hayatta kullanımı oldukça fazla ve büyük tote çantalar, bu kombinlerinizi tamamlamak için uygun bir seçenek. Söz konusu çantalar, büyük bir depolama alanı sunar ve günlük ihtiyaçlarınızı yanınızda taşımanızı sağlar.

Siyah, bej, kahverengi gibi nötr tonlardaki eşarplarınızı, büyük tote çantalarla birleştirin. Bu kombinasyon, günlük hayatta rahatlık sağlar ve tarzınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak, eşarp ve çanta kombinlerinizi hareketlendirmek ve enerjik hale getirmek için renkli ve dokulu çantaları kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Böylece tarzınızı daha da özgün hale getirebilirsiniz.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/ilham-arayanlara-sal-ve-esarp-baglama-stilleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Nötr Eşarp ve Çanta Kombinleri İçin 7 İpucu
Nisan 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR