Modada Salkım Saçak Mutluluk Püskül Trendi

Modada Salkım Saçak Mutluluk Püskül Trendi

Püskül kullanımı geçmişten günümüze gelen ve yeniden can bulan bir moda akımı. Tarihte, askeri alanlar ve dini alanlarda yoğun olarak kullanılmış, zenginlik belirtisi diye gösterilmiş püskül detaylarını şimdilerde de ev dekorasyonundan giyime kadar pek çok alanda görmek
mümkün. Geçtiğimiz yıllarda tarihin tozlu sayfaları arasından sıyrılarak 2018 yılının moda trendleri arasında üst sıralarda yer alan püsküller, tesettür giyim modasında da kendine geniş bir yer buluyor.
Püskül detayları, her tarz ve yaştan muhafazakar kadının beğenebileceği çeşit çeşit modellerde kendini gösteriyor. Bu yılın en hareketli trendi püsküller;abiyelerde, eteklerde,tuniklerde, pantolonlarda, pardesü ve kaplarda hatta eşarp, çanta ve aksesuarlarda sıklıkla görülüyor. Tasarımlarda boylu boyunca kullanılan püskülleri etek uçlarında, göğüs hizasında ve kollarda da görmek mümkün.
Bu yılın moda trendleri arasındaki en hareketli trend; salkım saçak püsküller.
Alışverişlerinizde püsküllerin eğlenceli dünyasına daldığınız zaman, mutluluk verici olduklarını görecek ve enerjik bir görünüm elde edeceksiniz.
 

Püskül Kullanımının Doğru Anahtarları


Püskül kullanılan tasarımlarda, kıyafet kombinlemesi yaparken dengeye çok önem verilmesi gerekiyor. Dengeye dikkat göz ardı edilirse şıklıktan ziyade rüküş bir görünüme bürünmeye sebep olur. Örneğin püskül moda diye birkaç parçadan oluşan kıyafetinizin her parçasında yoğun püskül kullanmanız abartıya kaçacaktır ve göz yoran bir kalabalık yaratacaktır. Ya da
göğüs veya basen ölçüleriniz büyük ise kıyafetlerinizin bu bölgelerinde yer alan püskül detayları kiloya dikkat çekerek sizi daha iri gösterecektir. Eğer kilolarınızdan şikayetçiyseniz püskülleri kol ya da etek uçlarında veya şal, eşarp ve çanta gibi aksesuarlarda kullanmanız şık bir görünüm sağlayacaktır.
Hareketli püskülleri hem günlük hayatınızda uygun şekilde hem de şıklık kazanmak istediğiniz davet ve düğün gibi özel günlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Esinlenmeniz için birer örnek verecek olursak:
Bir düğüne davetlisiniz ve herkes şıklığınızı örnek alsın istiyorsunuz; o halde kollarında ve etek uçlarında püsküller bulunan uzun siyah bir elbise tam aradığınız kıyafet olabilir.
Elbisenizi metalik gri hafif topuklu ayakkabılar ve aynı tonda bir eşarpla kombinleyebilir, metalik gri kutu çantalardan edinebilirsiniz. Günlük giyimde püsküllerle gelen bohem bir spor şıklık için ise basic bir bluzun üzerine giyeceğiniz, eteklerinde püskül bulunan camel
renkli bir kap ile bir kot pantolonu kombinleyebilirsiniz. Koldan askılı ufak bir çanta, uçlarında mini püskülleri olan lacivet bir şal ve camel rengi babetler ile tamamladığınız kombininizle hareketli spor bir şıklık elde edebilirsiniz. Böylece kıyafetinizdeki hareketlilik hayatınıza da yansıyacaktır.

Oluşturacağınız kombinlerde doğru anahtarı kullanırsanız şıklığın kapısını açabilir ve bir yıldız
gibi parlayabilirsiniz.
 

Püsküller Zühre ile hareketleniyor


Zühre 2018 modasının hareketli trendi püsküllere, İlkbahar – Yaz koleksiyonu içinde birbirinden zarif tasarımlarında yer veriyor. Koleksiyonda yer alan asil siyah ya da soft renklere sahip kap, pardesü ve tuniklerde püskül detaylar kendini gösteriyor. Püsküllerin hareketliliğini hayatına taşımak isteyenler için Zühre’nin yeni koleksiyonundaki çeşitli tarzlarda uyarlanmış tasarımları, her yaş ve her vücut tipi için beklentileri karşılıyor. Siz de hayatın içinde bir adım önde parlamak isterseniz, Zühre koleksiyonundan size hitap eden ürünlerle şık bir kombin yaratabilirsiniz.

Etiketler: püskül trendi,trend
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR