Her Sezonun, Her Tarzın Vazgeçilmesi Siyah Tunikler

Her Sezonun, Her Tarzın Vazgeçilmesi Siyah Tunikler

Her Sezonun, Her Tarzın Vazgeçilmezi Siyah Tunikler

Siyah kıyafetler hatları kapatıcı etkisiyle sıkça tercih edilen renklerin en başında geliyor. Özellikle tesettür giyimde hem siyahın hem tuniklerin tercih edilirliği oldukça fazla, çünkü siyah hem şıklık garantisi veriyor hem de hemen hemen her renk ile uyum gösteriyor.

Tesettür giyimde rahatlığı tercih eden kadınların şıklığından ödün vermeden giymeyi tercih ettiği siyah tunikler ve tesettür giy çık kaplar da bu kombinlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Tüm mevsimlerin vazgeçilmezi olan tunik modelleri, yaz aylarında da vazgeçilmez bir parça olarak karşımıza çıkıyor. Yazlık tuniklerin pamuklu olması vücut sağlığımız için oldukça önemli. Nefes aldıran kumaşların tercih edilmesi ile rahat ve şıklığı bir arada hissetmek mümkün.

Şık Görünmenin Anahtar Parçası Tunik Modelleri

Birçok model ve kumaş alternatifi bulunan tunik modelleri içinde klasik, hareketli ve sportif detaylarla süslü olan tunik modelleri bu sezon yükselişe geçiyor. Klasik görünümlü tuniklerden geniş kollu tuniklere, gömlek tuniklerden triko tuniklere kadar oldukça geniş model alternatiflerine sahip.

Gömlek tunikler çabasız bir şekilde şık görünmek isteyenlerin kombinlerini tamamlıyor. Önü kısa arkası uzun görünümleri ile siyah gömlek tunikler kilo sorunu olan kadınların da imdadına yetişen gömlek tunikler, jean pantolonlardan, kumaş pantolon ve eteklere kadar geniş bir kullanım alanına sahip. Kalem eteklerle beline ince bir kemer eşliğinde stil sahibi bir görünüm sunan gömlek tunikler, jean pantolonlarla günlük şıklığın vazgeçilmez parçalarından biri oluyor. Kareli gömlek tunik modelleri ile tarzınıza hareketli dokunuşlar da katabilirsiniz.

Triko tunik modelleri ise, kışı sıcak ve rahat geçirmek isteyenleri memnun ediyor. Tesettür giyim modasında yer alan parçalardan olan uzun triko tunikler hem günlük kullanıma uygun hem de şıklığı garantiliyor. Triko tunik modellerinin en yakıştığı kombinler arasında dar kumaş pantolonlar veya skinny jean modelleri geliyor.

Balıketli kadınlar için de uygun tarzlardan biri olan tunikler, kalça bölgesini kapatarak geniş paça pantolonlarla dengeli bir tarz yakalamanızı ve bel-basen orantınızı eşitlemenizi sağlıyor.

Casual görünümün esprili parçaları arasında bulunan mesajlı ve baskılı spor tunik modelleri ile sokak modasına uygun giyinebilirsiniz. Örneğin ZÜHRE Gizli Düğme Detaylı Tunik Siyah bu tarz tunikleri beğenenlerin tercihi olabilir. Kısa montlarla ve dar jeanlerle iyi bir uyum yakalayan bu tarz tunikleri spor eşarplarla daha sportif bir hale sokabilirsiniz.

 Tunikleri Nasıl Kombinleyebiliriz?

Siyah tunik ve bir siyah pantolon ile baştan aşağı siyah giyinmek, olduğundan zayıf görünmenin en pratik yolu olarak karşımıza çıkarken, bu tek renk siyah tunik takımlarla hiç kesilmeden devam eden siyah bizi olduğumuzdan da uzun gösteriyor.

Siyah düz renkli tunik modellerini yine siyahla kombinleyerek monokrom trendine göz kırpabilirsiniz. Zamansız renklerin buluşması ile kolay kombinleme avantajını yakalayabilir ve bu uyumdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Çizgili tunikleri siyah dar pantolonlarınızla birlikte giyerek klasik bir hava yakalayabilir veya siyah tuniklerinizi bordo gibi renklerle birlikte kombinleyerek asil ve şık olabilirsiniz.

Geniş tunik modelleriyle her zevke hitap eden Zühre’de şık ve göz alıcı tunikleri bulabilir ve kombininize uygun tamamlayıcı parçalara göz atarak alışverişinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Nisan 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR