Farklı Kap Tasarımları ile Stilinizi Zenginleştirmek İster misiniz?

Farklı Kap Tasarımları ile Stilinizi Zenginleştirmek İster misiniz?

Modern çizgilere sahip kap modelleri, klasik tesettür giyim tasarımlarının dışındaki modelleriyle dolabını zenginleştirmek isteyen muhafazakar kadınlar için iyi bir alternatif. En son tesettür trendleri ile hareketlendirilen modeller, tarzını detaylarla ortaya koymak isteyen kadınlar için birebir. Asimetrik kesimler, kapüşon ve büyük cep detayları, cepken formlu parçalar ve çok daha fazlası modern kap modelleri içinde göze çarpıyor.

Etnik Desenlerle Harmanlanan Asimetrik Kesimleri Deneyin

Tesettür kombinleri yaparken farklı parçalar kullanmaktan hoşlanan kadınlar, asimetrik kap modellerini değerlendirmeyi seviyor. Etnik desenlerle harmanlanan modeller, desenlere vurgu yapılabilmesi adına çoğunlukla; siyah, antrasit ve füme gibi koyu renklerde tasarlanıyor. Eteğinin bir kısmı uzun diğer kısmı kısa, kullanılan püskül detayları ve desenlerle bir heybeyi anımsatan cebi bulunan bir modeli tercih ederek son derece şık görünebilirsiniz. Siyah boru paça kumaş pantolon, kap desenlerinde kullanılan bir tonda saten bir eşarp ve heybe görünümlü deri bir omuz çantası ile tamamlayabilir, yaptığınız kombini günlük giyiminizde de iş giyiminizde de tercih edebilirsiniz.

Etek Kısmında Büzgü Detayı Barındıran Tasarımlara Şans Verin

Spor kap kombinleri yapmaktan hoşlanan muhafazakar kadınlar, etek kısmında büzgü detayının kullanıldığı spor kesim modelleri oldukça beğeniyor. Deri parçalar kullanılarak hareketlendirilen modeller, üstünde yazı ve baskı detayı bulunan tuniklere çok yakışıyor. Koyu gri renklerde bir model seçerek deri görünümlü spor bir ayakkabı, kırmızı renkli spor bir çanta ve saten bir şalla tamamlayabilir, günlük giyim için rahat bir kombin yapabilirsiniz. 

Ekose Desenler ile Vintage Kombinler Oluşturun

70'lerin kaban modellerini anımsatan ekose desenli ara boy kap modeller, giyimine romantik esintiler taşımak isteyen kadınlar için güzel bir seçim. Beli zarif bir kuşakla vurgulanan bir model seçebilir, vintage çizme ve deri bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Kol ve göğüs kısmında el işlemesi gibi duran çiçek nakışlı modeller arasından seçim yaparak giyiminize kattığınız romantik havanın dozunu arttırabilirsiniz. Kap renginizle uyumlu canlı renklerde ipek bir eşarp ile tamamlayarak son derece şık görünebilirsiniz. 

İspanyol Kol Detayı Kullanılan Kaplar ile Tarzınızı Hareketlendirin

Davet ve toplantılara giderken değerlendirebileceğiniz asil görünümlü bir kap modeli arıyorsanız İspanyol kol detayı kullanılan modellere bir şans verebilirsiniz. Yaka ve kol kısımlarında boncuk işleme detayları bulunan İspanyol kol kap modelini mat renklerde hafif topuklu bir ayakkabı, büyük formlarda deri bir çanta ile tamamlayabilir, tek renk şal kullanarak sade bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Kaftan Görünümlü Modellerle Nostaljik Bir Görünüm Yakalayın

Bel kısmından itibaren genişleyerek inen kaftan kesim kap modelleri, fazla kiloları ustalıkla kamufle eden tasarımlar içinde. Ayak bileklerine dek uzanan kap boyları, boyu olduğundan uzun göstererek olduğunuzdan daha fit görünmenize yardımcı oluyor. Büyük beden kap modelleri içinden seçim yaparken fazla kilolarınızdan dikkati uzaklaştırmak adına kol ya da etek kısımlarında nakışlara yer verilen kaftan formundaki modellere odaklanabilir, hafif topuklu süet bot ve küçük boylarda uyumlu bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Tek renkli eşarp seçerek zarif görünümünüzü pekiştirebilirsiniz.

Özgün kap tasarımlarına yer verilen Zühre koleksiyonu içinden zevkinizi yansıtan modelleri seçebilir, giyiminizde farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Tamamlayıcı parçalarla bir araya getirerek Zühre'nin modern çizgilerini giyiminize taşıyabilirsiniz

Etiketler: elbise-elbise modelleri,zühre
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR