Bir Tık’la Anneye En Güzel Hediye Zühre’den!

Bir Tık’la Anneye En Güzel Hediye ZÜHRE’den!

Bir Tık’la Anneye En Güzel Hediye Zühre’den!

 

Anneler Günü yaklaşırken annelerimiz için internette hediye tavsiyeleri ve fikirleri bakılıyor. Pandemiden ötürü cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasağı olduğu için hediyelerin internetten alınması yaygınlaştı. Modest giyimde kalitesi ile öne çıkan markalardan biri olan Zühre’yi seçerek de internet aracılığı ile anneler günü hediyenizi en hızlı şekilde dilediğiniz adrese gönderebilirsiniz. zuhre.com.tr’de birçok hediye seçeneği sunuluyor. Anneler Günü hediyenizi, yeni sezonda da geçerli olan yüzde 15 indirimle internet üzerinden bir tuşa tıklayarak annenize yollayabilirsiniz.

Anneler Günü’ ne az bir zaman kala karantinadan dolayı herkes internet alışverişine yöneliyor. Zühre yeni kurulan e-ticaret sitesiyle vazgeçilmez koleksiyonlarını hediye almak isteyenlere yüzde 15 indirim ile sunuyor.

Modest tarzın öncü markası Zühre, Anneler Günü’nü e-ticaret sitesinde sunduğu yüzde 15 indirim ile kutluyor. İkili takımlardan eşarba, şaldan tuniğe birçok seçenek sunan Zühre, beğenilen tarzıyla bu sene anneleri sevindiriyor.

Zamanı Geçmeyen İkili Takımlar

Annelerin günlük hayattaki hızlı temposunu şık detaylı ikili parçalarla kombileyen Zühre, sabahtan akşama her saatte sizin ve sevdiklerinizin yanında en konforlu ve kaliteli ürünleri artık zuhre.com.tr e-ticaret sitesinde sunuyor. İnternetin kolaylığı ile hediyeniz en hızlı şekilde sevdiklerinizin dolabında yerini alıyor. Toprak renklerinden pastel tonlara pek çok tasarımı Zühre tarzıyla giymek isteyen annelerin giyimi parıltılı, modern ve aksesuarda zarif detaylarla güzelleştiriliyor.

Eşarplarla Uyumlu Stilin Öncüsü

Annelerin en çok seçtiği ürünlerden olan eşarplar ile Zühre koleksiyonlarında tasarımın güzelliği ile eşarpların havası değişiyor. Hem monokrom tarza hem de pastel renklerle kombinlenebilecek eşarplarla annenize çok yakışacak kombinler yaratabilirsiniz. Örtünmeden, boyun aksesuarına ya da çanta süslemeye birçok yerde zarif ve konforlu bir şekilde kullanılabilen eşarplar uyumlu bir tarzın bir araya getiriyor.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/ramazan-coskusu-dolu-dizgin linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Anneler günü,zühre
Mayıs 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR