Tarzınızı Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Ayakkabı Çanta Kombin Fikirleri

Tarzınızı Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Ayakkabı Çanta Kombin Fikirleri

Ayakkabı ve çantalar, kombinlerin tamamlayıcı parçalarındandır. Bu parçaların birbirleriyle uyumlu olması kadar kıyafetlerle de uyumlu olması gerekir. Tamamlayıcı ürünler arasında olan ayakkabı ve çantalar ile çeşitli kombinler oluşturmak güzel olduğu kadar zordur da. Bunun için yapılacak her ayakkabı çanta kombin seçeneklerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalar vardır. Bizler de ayakkabı ve çanta kombininde dikkat edilmesi gereken püf noktalara sizler için değindik.

Tarzınızı Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Ayakkabı Çanta Kombin Fikirleri

ZÜHRE Kapitone Desenli Zincir Askılı Lila El Çanta ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ayakkabı ve Çanta Kombinleri İçin Püf Noktalar 

Ayakkabı ve çantalar, her kadının çok severek kullandığı ve hayatın her alanında kombinlerine eşlik eden ürünlerdendir. Dışarıda, işte, okulda her daim sizlere eşlik eden ayakkabı ve çantalar, gideceğiniz mekâna ve kombine göre şekil almaktadır. Peki, ayakkabı çanta kombin alternatiflerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?

-Öncelikle kullanacağınız ayakkabı ve çantanın birbiriyle olan renk uyumuna dikkat edilmeli.

-Ayakkabı ve çantanın kıyafetin tasarımına, desenine ve yapısına uyumlu olmasına dikkat edilmeli.

-Kıyafetin konseptine uygun ayakkabı ve çanta modelleri tercih edilmeli. 

-Tercih edeceğiniz çanta ve ayakkabının da birbiriyle doğru orantılı olmasına dikkat edilmeli. Eğer kısa boylu iseniz seçtiğiniz çantanın büyüklüğü kombinizi basık gösterebilir.

-Her mevsim koşullarına uygun olarak üretilen çanta ve ayakkabı modelleri tercih edilmeli.

Yukarıda bahsettiğimiz noktalara dikkat ederek kıyafetlerinize uygun birçok ayakkabı çanta kombin çeşitleri oluşturabilir ve dilediğiniz yerde gönül rahatlığıyla tarzınızı konuşturabilirsiniz. 

6 Farklı Ayakkabı Çanta Kombin Önerisi 

Tarzınızı yansıtmak ve şıklığınızı konuşturmak, güzel giyinmenin yolundan geçer. Güzel giyinmek kadar giyimde kullanılan aksesuar ürünleri de oldukça önemlidir. Kullanılan aksesuar ürünlerini kombininize uygun modeller arasından tercih etmelisiniz. Oluşturduğunuz kombinlerin sizi yansıtması ve birbirleriyle uyumlu olması kadar mekânla da uyumlu olmasına dikkat edilmeli. Peki, tarzınızı yansıtan ve uyum sağlayan ayakkabı çanta kombin önerileri nelerdir? Hemen göz atalım! 

Abiye Ayakkabı ve El Çantası İkilisi 

Düğün, nişan, mezuniyet törenleri ve özel akşam yemeklerinde özenle tercih edilen abiye elbise modelleri kadar abiye ayakkabı çanta kombinleri de ön plana çıkanlar arasındadır. Bu özel günlerde zarafetini ve şıklığını konuşturmak isteyenler için abiye elbise ürünlerinin üzerine tercih edilebilecek ayakkabı çanta kombin önerileri sizlerle:

-Siyah bir abiye elbisenin üzerine siyah bir şal takabilir, ardından aksesuar olarak gümüş rengi ayakkabı ve aynı renk tonlarında mini el çantası kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

-Mezuniyet gibi özel günlerinizde saks mavisi ikili takımı giyebilir ve topuklu beyaz ayakkabı çanta kombin alternatifleriyle dikkatleri üzerinize çekerken aynı zamanda gününüzün güzel ve keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. 

Ayrıca abiye ayakkabı çanta kombinleri seçeneklerinde abiyenizin renk tonuna ve modeline göre sade ve ışıltılı parçaları tercih edebilir ve kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Abiye Ayakkabı ve El Çantası İkilisi 

ZÜHRE Zincir Detaylı Monogram Beyaz Kol Çantası ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Spor Ayakkabı ve Çapraz Kol Çantası Kombinleri 

Hayatınızın her alanında sizlere eşlik eden ve kombinlerinizi şekillendiren modeller arasında spor ayakkabı ve çantalar vardır. Rahatlığına düşkün olanların her anında olan ayakkabılar ile çantalar, geniş model ve renk skalasına sahip ürünlerdir. Özellikle spor kombinlerin öncüsü olan beyaz ayakkabı çanta kombini, en sevilen alternatiflerdendir. Spor giyimi sevenler kadar şıklığını konuşturmak isteyenler için de spor ayakkabı çanta kombin önerileri: 

-Düz pantolon üzerine sade ama şık bir sweatshirt alabilirsiniz. Aksesuar ürünleri olarak da spor bir ayakkabı ve yine spor bir çanta ile kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. 

-Arkadaşlarınızla hem eğlenceli vakit geçirmek hem de rahat olmak isterseniz salaş sade bir elbise modeline spor ayakkabı çanta kombin çeşitlerini ekleyerek dilediğiniz rahatlığa kavuşabilirsiniz. 

Severek kullandığınız spor ayakkabı çanta kombin seçenekleri için düz renkli sade ve orta büyüklükteki çantaları tercih ederek mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz

Kış Aylarının Sevilen Bot ve Çanta Kombinleri 

Kış ayları etkisini göstermeye başladığında bot sezonu da kendini göstermeye başlar. Bu sezonda genellikle koyu renkler tercih edilir ve kombin yapmak zorlaşabilir. Bizler de sizler için sonbahar ve kış aylarında ayakkabı çanta kombin çeşitlerine değindik:

-Siyah bir pantolon ve mont kombininize, kahverengi bir bot ve aynı renk tonlarında olan sade ama şık bir çanta alarak uyumu yakalayabilirsiniz.

-Ayakkabı ve çanta alternatiflerinde tercih edeceğiniz elbise ve üzerine alacağınız siyah montun modeline göre kahverengi bir bot ve çanta seçerek hayal ettiğiniz kombini tamamlayabilirsiniz. 

Yaz Aylarının Sevilen Babetleri ve Kol Çantası 

Babetler hem rahatlığı hem de görünüşüyle her kadının sevdiği modellerdendir. Hafif yapıları ve ince görünümleri ile kombinlerin sevilen parçaları arasında yerlerini alırlar. Siz de onlara eşlik eden kol çantaları ile çeşitli ayakkabı çanta kombin seçenekleri oluşturabilirsiniz. İnce görünümleri ve her kombine uyan modelleri ile çeşitli kombin önerileri sizlerle:

-Bilekte biten bir kumaş pantolon ve üzerine alacağınız trençkot kombininde şık klasik bir babet ve kol çantası tercih ederek ofis kombini yapabilir, böylece ofisin en şık kadını olabilirsiniz. 

-Katılacağınız bir yemek davetinde giymiş olduğunuz mavi tulum modelinin yanına yakışan beyaz ayakkabı ve çanta ile kombin oluşturabilirsiniz. 

Topuklu Ayakkabı ve Zincirli Kol Çantası

Özellikle genç kızların severek kullandığı ve yaz aylarının sevilen ikilisi olan topuklu ayakkabı ve çantalar, kombinlerin vazgeçilmezlerindendir. Üstelik kullanımına göre değişen ve modellerin her görünümüne uyan ürünler olmaları da onların oldukça pratik bir şekilde kombinlenebilmelerini sağlar. İşte, evde ve okulda kullanılan ayakkabı çanta kombin alternatifleri sizlerle:

-Okula giderken giymiş olduğunuz pantolon ve gömleklerin yanına yakışacak topuklu ayakkabı ve zincirli kol çantalarıyla stilinizi yansıtırken aynı zamanda gün içerisinde kendinizi oldukça keyifli de hissedebilirsiniz.

-Dışarıda arkadaşlarınızla kahve içmeye giderken kot pantolon ve trençkot ikilisine uygun siyah ayakkabı ve çantayı kullanarak şık bir kombin oluşturabilirsiniz. 

Çizme Ayakkabı ve Desenli Çanta 

Şık kombinlerin tamamlayıcısı ve sonbaharın habercisi olan çizmelere yakışan desenli çantalar, kombinlerin sevilen ürünleridir. Her kadının dolabında yer alan çizme ayakkabı ve desenli çantalar, ayakkabı çanta kombini ikilisinin vazgeçilmez parçalarıdır. Bu parçalarla şıklığınızı ve stilinizi konuşturmak adına sizler için birkaç ayakkabı çanta kombin önerileri:

-Dar paça pantolon ve sade bir gömlekle yapacağınız kombininizi tamamlamak adına çizme ayakkabıları ve desenli çantaları seçebilirsiniz. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken nokta, çantanızdaki desenin ayakkabıyı arka plana atmaması ve aynı renk tonlarında olması gerektiğidir.

-Beyaz etek kombininize kahverengi ve bej bir çizme ile çanta tercih ederek gözleri üzerinize çekebilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/yilbasi-kombini-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Tarzınızı Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Ayakkabı Çanta Kombin Fikirleri
Aralık 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR