Anneler Günü'nde Yapılabilecek 7 Kombin

Anneler Günü'nde Yapılabilecek 7 Kombin

Anneler Günü, tarzınızı yansıtabileceğiniz özel günlerden. İster rahat, ister şık ve zarif bir tarzı tercih edin, bu özel günde giyebileceğiniz pek çok kombinasyon var. Bu yazımızda, Anneler Günü kombini için deneyebileceğiniz 7 farklı kombin önerisi sıraladık. Önerileri gözden geçirip sayfamızdan ihtiyacınız olanlara ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. 

Lila Gömlek

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Fırfır Desenli Bluz ve Etek Kombini

Anneler Günü kombini için fırfır desenli bir bluz ve etek kombini oldukça şık bir görünüm sunar. Etek modelleri ve bluz renkleri uyumlu olduğu durumlarda kolaylıkla şık kombinler ortaya çıkar. 

Bu kombini tamamlamak için, eteğin altına topuklu ayakkabı tercih edin. Ayakkabılarınız, bluz ve eteğin rengine uygun olabilir ya da farklı bir renk seçebilirsiniz. Ayrıca, bir kolye ve küpe gibi aksesuarlarla kombini tamamlayın. 

Düz Elbise

Kırmızı Şal ve Siyah Elbise Şıklığı

Anneler Günü'nde giyebileceğiniz şık bir kombin önerisi, kırmızı bir şal ve siyah bir elbise olabilir. Kırmızı şal, siyah elbise ile çarpıcı bir uyum yaratır ve bu zıt renkler görüntünüzü daha da şık hâle getirir.

Siyah bir elbise genellikle klasik ve şık bir seçimdir. Bu kombini tamamlamak için, giymeyi sevdiğiniz formda dikilmiş bir siyah elbiseyi kullanın. Kalem etekli elbiseleri tercih ederseniz altına yüksek topuklu siyah bir ayakkabı kullanın. Bunun haricinde pileli etek kullanmayı seviyorsanız bu kombini yazlık babetler ya da renkli sandaletler ile bir araya getirebilirsiniz.

Kırmızı şal modelleri elbiseyle uyumlu seçilmelidir. Kırmızı şal, elbisenin üstüne veya omuzlarına şık bir şekilde sarılabilir. Şalın sadece bir bölümünü elbiseye bağlamak da güzel bir detay olur. Böylece şık bir şekilde Anneler Günü kombini hazırlayın. 

Leopar Desenli Uzun Elbise

Leopar Desen Şıklığı

Anneler Günü kombini için leopar desenli bir kombin, cesur ve stil sahibi anneler için harika bir öneri olur. Bu kombin için, leopar desenli bir bluz ya da elbise kullanın.

Eğer leopar desenli bir bluz seçerseniz, altına siyah bir pantolon veya etek giyin. Bu kombin, leopar desenli bluzun dikkat çekiciliğini siyah bir kıyafet ile kolaylıkla dengeler. Ayrıca kahverengi tonlarındaki leopar desenli bluzların yanı sıra mavi, pembe ya da kırmızı leopar desenleri de oldukça şık görünüm sunar.

Leopar desenli bir elbise seçerseniz de siyah bir çanta ve siyah topuklu ayakkabılarla kombininizi tamamlayın. Ayrıca, altın detaylı küçük bir kolye ve küpe gibi takılarla stilinize ışıltı katın.

Mavi Giy Çık

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Spor Şıklık ve Jean Rahatlığı 

Anneler Günü kombini için spor bir kombin seçmek, günün tadını çıkarmaya yardımcı olur. Spor şıklık ve Jean rahatlığı kombini hem zarif hem de şık bir görünüm sağlar.

Bu kombini oluşturmak için, rahat kesime sahip bir Jean kullanın. Kot pantolon, gün boyu rahat hissetmesine yardımcı olur. Üst kısım için, bir tişört veya sweatshirt seçin. Bu kıyafetler, kot pantolon ile kolayca uyum saplar ve sportif bir görünüm sunar. Eğer hava biraz soğuksa, kombininize kaplar ekleyin. Bir kap ceket, tarzınızdaki jean dokusunu hızla dengeler.

Çiçek Desenli Uzun Elbise

Çiçek Desenli Elbise Şıklığı

Çiçek desenli bir elbiseyle şık ve güzel kombinler oluşturmak, özellikle Anneler Günü kombini için, oldukça kolay. Çiçek desenli elbisenizi nude renkte topuklu ayakkabı ve küçük bir çanta ile tamamlayabilirsiniz.

Ancak desenli elbise seçerken bazı dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Minyon yapılıysanız ve zayıf bir görünüme sahipseniz hemen hemen her türlü çiçek desenli elbiseyi tercih edebilirsiniz. Eğer vücut yapınız iriyse ve özellikle geniş omuzlara sahipseniz minik çiçekli desenli tercih edebilirsiniz.

Kadife Elbise 

Kadife elbiseler, Anneler Günü kombini için mükemmel bir seçim. Bu elbiseler, zarif ve tarz bir görünüm sağlar. Kadife elbiseyi, topuklu ayakkabı ve küçük bir çanta ile tamamlamak oldukça pratik bir yol. 

Kendi zevkinize göre istediğiniz kadife rengi kullanın. Kırmızı, yeşil ya da mavi tonlarındaki kadife elbiseleri tercih edin ve stilinizi kolaylıkla yansıtın.

Ekru Bluz

Beyaz Gömlek ve Keten Pantolon Kombini

Eğer anneler gününü rahat bir yerde geçirmek isterseniz, beyaz bir gömlek ve keten pantolon kombini seçin. Gömleğin altına düz renk bir tişört giyebilirsiniz. Bu kombini, beyaz spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra beyaz gömleğinizi açık kahverengi ya da pudra tonlarındaki keten pantolonlarla bir araya getirin. Bu sayede Anneler Günü kombini için sade şıklık yakalayın. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/7-farkli-kislik-etek-kombini linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Anneler Günü'nde Yapılabilecek 7 Kombin
Mart 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR