Aile Tanışmasında Ne Giyilir? Her Ortama Uygun Kombin Önerileri

Aile Tanışmasında Ne Giyilir? Her Ortama Uygun Kombin Önerileri

Her genç kızın ilişkisinde bir sonraki evreye geçtiği ve evlilik kararının alındığı aşamaya aile tanışması denir. Bu tanışma her iki taraf içinde hem heyecan verici hem de stresli geçse de kızlar için iki katı fazla olur. Çünkü, aile tanışmasında ne giyilir derdi düşünülmeye başlanır. Partnerinizin ebeveynlerinin gözünde olumlu bir intiba bırakmak oldukça önemli bir durumdur.

Hem resmi hem de samimi bir ortamın oluştuğu tanışma merasiminde yapılan kombin kişiliğiniz, duruşunuz ve özgüveniniz hakkında mesajlar verir. Bu durum ise ilerleyen günlerde aileyle kuracağınız ilişkiyi de yakından ilgilendirir. Eğer, aile tanışmasında ne giyilir diye düşünüyorsanız; Zühre ailesi olarak tasarladığımız parçalara göz atabilirsiniz.

Elbise kategorimizde bulunan birbirinden zarif ve şık tasarımlar aile tanışmasında güzel bir intiba oluşturmanıza olanak sağlar. Aynı şekilde blazer ceket ve ikili takımlar hem günün konforlu hem de zarafet dolu geçmesine imkan tanır. Zühre imzalı ürünlerimiz her bedene, her tarza ve her beklentiye hitap edebilecek çeşitlilikte üretilir. Bizler çeşitli renk ve tasarımlarda üretilen ürünlerden seçerek size aile ile tanışma kombini oluşturduk. Şimdi bu kombinlere gelin birlikte göz atalım…

aile-tanismasinda-ne-giyilir

ZÜHRE Düğme ve Cep Detaylı Mavi Blazer Ceket C-0024 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ev Ortamında Tanışma için Kombinler

Aile tanışması genelde gelinin ailesinin evinde gerçekleşir. Bu durumda kız tarafının bazı ikramlıklar hazırlaması, sunması ve günü başarılı bir şekilde tamamlaması gerekir. İşte böyle anlarda hareketlilik oranı fazla olacağı için kızların aklına aile tanışmasında ne giyilir sorusu gelir. Hem gün boyu rahat ettirecek hem de şık görünmenize olanak sağlayacak pek çok alternatif vardır.

Elbiseler günün konforlu ve şık geçmesine olanak sağlar. Özellikle salaş kesime ve tasarıma sahip olan elbiseler üzerinizde yokmuş hissi vereceği için hareketlerinizi kısıtlamaz. Bej, beyaz, ekru gibi açık renklerin masumiyetini yansıtan elbiselerden tercih edebileceğiniz gibi siyah, lacivert ve kahve tonlarında elbiseler seçerek zarafetinizi de ortaya koyabilirsiniz.

Blazer ceketler de aile tanışmasında çok zarif duran parçalardır. Özellikle yeni sezonda tasarlanan ince, oversize kesim ve renkli blazer ceketler, duruşuyla özgüveninize özgüven katar. Resmi ortama uyum sağlayacak ancak size de iyi hissettirecek bir renk isterseniz; bej, taş veya ekru ceket tercih edebilirsiniz. Altına keten havuç paça pantolon, içerisine beyaz t-shirt giyebilir, üzerine ipek eşarp veya şal takarak kombini tamamlayabilirsiniz.

Aile tanışmasında ne giyilir sorusuna bir cevapta ikili takımlarla yapılan konforlu ve şık kombinlerden gelir. Şık ve gösterişli tasarımlara sahip olan ikili takımlar, gün boyu kendinizi iyi hissetmenize olanak sağlar. Ceketli, gömlekli, kimonolu ve tunik tasarımlı ikili takımlardan zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

Elbise, ikili takım ve blazer ceketler ev ortamında şıklığınızı konuşturmanıza yardımcı olacak parçalardır. Bahsi geçen parçalara sitemiz üzerinden ulaşarak aile tanışmasını Zühre parçaları ile taçlandırabilirsiniz.

ale tanışmasında ne giyilir? her ortama uygun kombin önerileri

Dış Mekanda Tanışma için Kombinler

Bazı aileler ortak bir noktada bulunan kafe, restoran vb. mekanlarda buluşmayı tercih ederler. Şehirde bulunan şık ve nezih restoranlar bu organizasyonlar için ideal yerlerdir. Böyle durumlarda aklınıza dış mekan aile tanışmasında ne giyilir sorusu gelebilir. Hem ortamda şıklığınızı konuşturmak hem de zarif görünmek isteyebilirsiniz. Böyle anlarda Zühre’nin şık tasarıma sahip olan elbiselerine yönelebilirsiniz.

Siyah elbiseler dış ortamda çalışmak için son derece kullanışlı ve şık parçalardır. Gömlek yaka, kemerli, kuşaklı, boncuk işlemeli ve tül detaylı siyah elbise modellerinden zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Altına ince topuklu ayakkabı giyebilir, üzerine ten renginize hitap eden şal veya eşarp takabilirsiniz. Mini zarif çanta ve takılarla kombini tamamlayabilirsiniz. Siyahın yanı sıra açık renk elbiselere veya desenli elbiselere de yönelebilirsiniz. Ancak bu elbiseler tek başına yeterli şıklığı sağladığı için diğer parçaların sade seçilmesi önem arz eder.

Önden düğmeli, mini ve midi boylara sahip olan blazer ceketlerde sizi aile tanışmasında ne giyilir derdinden kurtarır. Son derece zarif ve şık duran ceketlerin her rengini tercih edebilirsiniz. Özellikle bej, taş, camel gibi renkler duru bir güzelliğe sahip olmanızı sağlar. Altına ister ceketin renginde bir pantolon ister yakın tonlarda pantolon seçerek ton sür ton uyum elde edebilirsiniz.

Aile tanışmasında ne giyilir sorusuna daha sıra dışı bir cevap arıyorsanız; tulum giymenizi öneririz. Eşsiz güzellik ve zarafet sunan tulumlar aynı zamanda üstün konfor sunar. Üzerine şık bir şal ve mini çanta takabilir, topuklu terlik ile kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen parçalara Zühre aracılığıyla sahip olarak muhteşem şıklığa sahip olabilirsiniz.

 

Açık Mekanda Tanışma için Kombinler

Aile tanışması açık bir mekanda çay, kahve ve atıştırmalıklar eşliğinde geçecek olabilir. Böyle organizasyonlarda daha açık renkli, spor şık ve farklı tasarıma sahip olan kıyafetlere yönelebilirsiniz. Salaş elbiseler, ikili takımlar, gömlek pantolon uyumu ve tulumlar sizi aile tanışmasında ne giyilir derdinden kurtarır.

aile-tanismasinda-ne-giyilir

ZÜHRE Çiçek Desenli Uzun Elbise Kahve/Ekru E-0327 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Havuz Kenarında Tanışma

Havuz kenarında bulunan bir kafe veya restoranda düzenlenen tanışmalarda açık renkli ve salaş tasarıma sahip olan kıyafetlere yönelebilirsiniz. Özellikle buluşma gündüz gerçekleşiyorsa, duru güzelliğinizi ortaya çıkaracak ve gelin olduğunuzu belli edecek modellere yönelebilirsiniz. Örneğin beyaz, ekru veya bej bir elbise son derece zarif durur. Üstelik aile tanışmasında ne giyilir sorusuna en iyi şekilde cevap verir. Zühre kuşaklı beyaz ve ekru elbise modellerinden satın alarak muhteşem kombinler yapabilirsiniz. Üzerine istediğiniz renkte şal veya eşarp, çanta ve ayakkabı tercih edebilirsiniz. Altına renkli topuklu terliklerden giymenizi öneririz.

Kır Bahçesinde Tanışma

Aile tanışmasında ne giyilir sorusuna kır bahçesinde gerçekleşecek tanışmalar içinde cevap arıyor olabilirsiniz. Açık havada kuş cıvıltılarının ve ortamın verdiği heyecana uygun giyinmeniz önem arz eder. O nedenle daha açık ve desenli renklerdeki parçalara yönelmenizi öneririz.

Zühre desenli elbiseler her bedene ve zevke hitap edebilecek tasarımdadır. Üzerine elbisenin içerisinde yer alan bir renkte şal yapabilir, mini çanta takabilir ve ince topuklu terliklerle kombini tamamlayabilirsiniz.

Renkli tunik modelleri de kır bahçesinde aile tanışmasına uygun seçeneklerdir. Birbirinden şık ve iddialı tasarımdaki bu ürünler doğru parçalarla bir araya getirildiğinde şıklığınıza şıklık katar. Gömlek yaka, omuz işlemeli, kuşak detaylı tunik modellerini beyaz pantolonla eşleştirebilirsiniz. Üzerine ipek şal ve çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz.

Kafe’de Tanışma

Aile tanışması kafe ortamında gerçekleşebilir. Bu noktada kafede saat kaçta buluşulacağı, kafenin mimarisi ve şıklığı, kıyafet seçimini etkiler. Nezih ve şık kafeler için daha iddialı parçaların seçilmesi gerekir. Örneğin siyah tulum modelleri çoğu kafe ortamına uyacak tasarımdadır. Üzerine sade bir şal, ince zincirli çanta ve ince topuklu ayakkabı giyerek kombini tamamlayabilirsiniz.

Etekte kafede gerçekleştirilen aile tanışmasında giyilebilecek bir seçenektir. Üzerine gömlek giyilebileceği gibi tunik veya blazer cekette tercih edilebilir. Düz kesim veya pileli etek modellerinden tercih ederek muhteşem kombin yapabilirsiniz. Düz kesim eteklerin üzerine beyaz t-shirt ve blazer ceket giyebilirsiniz. Altına renkli topuklu terlik giyebilir ve zincirli çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/dogru-deri-kiyafeti-secmek-icin-ipuclari linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Aile Tanışmasında Ne Giyilir? Her Ortama Uygun Kombin Önerileri
Ağustos 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı