2022 Kış Trendlerini Belirleyen 5 Parça

2022 Kış Trendlerini Belirleyen 5 Parça

2022 kış trendleri neler öğrenmek için anneanne, babaanne ve dedelerinizin eski fotoğraflarını biraz karıştırmaya ne dersiniz? Çünkü bu kış aylarında asitle yıkanmış kot pantolonlar, pileli etekler ve modern bir dokunuş yapılmış nostaljik yelekler gibi en ikonik giysilerden bazıları, moda dünyasına geri dönüyor!

Haziran-Eylül aylarında gerçekleşen sonbahar/kış defileleri, şıklığı konforla harmanlayan zarif görünümleri, gösterişli parçalardan oluşan bir ihtişam içinde sergiledi. Pandemi dolayısıyla bu yılki defileler dijital olarak yapılırken, kısa filmler ve artırılmış gerçeklik konseptleri gibi yaratıcı sunum yaklaşımları sergilendi. Yalnızca bununla kalmayıp, aynı zamanda yeni normalin bir yanması olarak her şeyden çok uyarlanabilirliğe odaklanan koleksiyonlara yer verildi.

2022 kış trendleri ile gardırobunuzu güncel tutmanıza yardımcı olmak için moda haftalarında görülen en büyük 2022 kış trendlerini bir araya getirdik.

2022 Kışında Modanın Nabzını Tutan 5 Parça

1. Asil Tarzın Temsilcisi Pileli Etek

Zarif bir şekilde dikilmiş Zühre pileli etekler, 2022 kış trendleri arasında ön plana çıkıyor. Prenses Diana'nın zamansız zevkinin yeniden canlandırılması ile trendler arasına yerleşen pileli etek; karakter, zarafet ve asalet sahibi bir dokunuşa sahip.

Bu yılki moda sezonunda tasarımcılar, bize pileli eteğin ne kadar çok yönlü olabileceğini gösterdiler. Phillip Lim'in önü bağcıklı zarif bir gömlekle eşleştirilen maksi eteği asil bir hava katarken, Dior'un mavi bir kesikli süveterle uyumlu gece ormanı tonlarındaki rüya gibi pileli eteği adeta büyüleyici bir görünüme sahipti. Bu da gösteriyor ki, birbirinden şık pileli etek kombinlerini bu kış modasında sıkça görmeye hazır olmalıyız.

 

2022 Kış Trendlerini Belirleyen 5 Parça

ZÜHRE Zincir Detaylı Piliseli Camel Uzun Etek ETK-0123 ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

 

2. Nostalji Tutkunları için Kot Üzerine Kot

Henüz haberiniz yoksa, denim geri döndü! Tasarımcılar 90'ların bol grunge kot pantolonlarına, 80'lerin asitle yıkanan görünümüne ve 70'lerin fişeklerine nostaljik bir bakış atarken, çok şık skinny jean pantolonlar duraklatıldı.

Ancak denim dirilişini kucaklayan yalnızca kot pantolonlar değil! Rentrayage ve Erin Beatty, NYFW sırasında kotu, karmaşık şekillerde yeniden tasarladı. 2022 kış trendleri arasındaki kot pantolonlar, yelekler ve asimetrik etekler, yaratıcı yeteneğinizi kullandığınız sürece evde kolayca uygulayabileceğiniz zarif bir bohem görünümü kolaylaştırmak için patchwork trendiyle harmanlandı.

Kot üzerine kot trendiyle sokak modasını stil, konfor ve kusursuz bir tarzla sallayacağınızdan emin olabilirsiniz!

3. Yelekler Tüm İhtişamı ile Geri Döndü

Vintage dendiğinde akla ilk gelenlerden olan yelekler, 2022 kış trendleri arasına hızlı bir giriş yapıyor! Ancak bu sefer tasarımcılar, Instagram'da kesin hit olan hazır, çok yönlü bir görünüm sunmak için modern-vintage görünüm ile dönüş yapıyorlar.

Uzman moda tasarımcıları, göz alıcı desenlerden benzersiz şekillere kadar bizi en iyi stil trendlerine yönlendiriyor. 70'lerin kotları, 90'ların tişörtleri ve kalın botlar, yeleğinize mükemmel uyum sağlar. Alttaki klasik beyaz gömlekten, üstteki şık şişme cekete kadar yeleğiniz ile katmanlama yaparak bu kış, çok trend bir görünüme kavuşabilirsiniz.

4. Soğuk Havalarda Kurtarıcı Trikolar

Trikolar 2021 yazında, etek ve elbise modellerinden yeleklere ve çantalara kadar canlı renklerde ve çok yönlü şekillerde renk kattı. 2022 kış trendleri arasında da rahat olduğu kadar şık görünen triko giysileri görmeye devam edeceğiz.

Ulla Johnson ve Bevza'nın ayak bileği uzunluğundaki triko elbiseleri, süveter havasını eğlenceli ve feminen kılıyor. Fendi'nin koyu gri maksi örgü eteği ve kısa üstleri de bizi aksesuarların büyüsüne götürüyor. Daha rahat bir görünüm için Zühre triko elbisenizi, kalın kadın botlar ve suni kürk çanta ile tamamlayabilir ya da kırık beyaz pantolon ve diz boyu botlarla kombininize lüks bir dokunuş katabilirsiniz.

 

2022 Kış Trendlerini Belirleyen 5 Parça

ZÜHRE ZÜHRE Gizli Düğme Detaylı Tunik Siyah ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

 

5. Salaş Sevenleri Mutlu Edecek Şişme Montlar

Ünlü gardırop stilisti Tanya Tamburin, büyük boy şişme montların oldukça uzun bir süredir piyasada olduğunu ancak bu sezonun trendini bu kadar benzersiz yapan şeyin cesur renkler ve desenler olduğunu söylüyor. Bunu, kayak sezonuna abartılı bir yaklaşım olarak düşünebilirsiniz. Ayrıca geçen yılın aksine, 2022 kış trendleri arasında yer alan şişme montlar ne çok kısa ne de çok uzun. Zühre şişme mont modelleri ile bu kışın modasını yakalayabilir, konforlu kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz.

Podyumlarda sergilenen şişme montlar çoğunlukla büyük boydaydı bazıları cesur renk trendiyle birleştirilmişti. Siz de bu kış sezonunda moda trendlerinden olan şişme montunuzu şehrin sokaklarında severek giyebilirsiniz.

2022 Kış Renk Trendleri

Yaz sona erdiği için endişelenmenize hiç gerek yok! 2022 kış trendleri arasında o kadar çok sürpriz var ki bu sayede can sıkıntısı ve depresyon size uğramayacak! Tasarımcılar bizi trendlere başka bir açıdan bakmaya davet ediyor ve koyu kabanlar, büyük beden kazaklar ve yalnızca sıkıcı naylon ceketlerle değil, daha fazlasını denememize izin veriyor.

Başlamanın en iyi yolu, modaya uygun tonlarla tanışmaktır. 2022 kış sezonunda hangi renklerin popülerliğin zirvesinde olacağını ve bunların hangi parçalarla nasıl birleştirileceğini bilmek istiyorsanız, okumaya devam etmelisiniz.

· Koyu Mavi

Kate Middleton, Jessica Alba ve Jennifer Lopez'in bayıldığı derin mavi renk tonuna "kraliyet" de denir. İlk olarak, Mecklenburg-Strelitz'li İngiliz prenses Charlotte için bu renkte bir elbise diken Somerset terzileri tarafından keşfedilmiştir. Bugün gök mavisinin birkaç farklı tonunu bir araya getiren ve laciverte benzeyen koyu mavi, dünyaca popüler markaların koleksiyonlarında yer alıyor. 2022 kış trendleri arasındaki Zühre lacivert renkli pantolonlar, elbiseler ve uzun mantolar ile çok etkileyici görüneceksiniz!

· Mükemmel Gri

Daha önce bej, temel gardırobun ana tonu olarak kabul edildiyse de artık tasarımcılar, 2022 kış tredleri arasında çok çeşitli koyu gri, gümüş veya kuvars gibi görünebilen gri renge daha fazla önem veriyorlar. İnce kaşmirden üretilen yüksek yakalı kazaklar, oversize ceketler ve Zühre triko takımlar, özellikle yeni sezonda moda tutkunlarının büyük beğenisini kazanacak.

· Enerjik Fuşya

Sonbahar-kış koleksiyonları farklı fuşya tonlarıyla doluydu: yumuşak ve yoğun. Sokak stili yıldızları ve Instagram fenomenleri, 2022 kış trendleri adına kendimizi sadece aksesuar ve çantalarla sınırlamamayı, monokrom görünümlere dalmayı ve denemeyi öneriyor. Bir eşofman takımı, mat deri bir kaban ve sabit topuklu bilekte bot kombinasyonu, sezonun en çok sevilen tercihlerinden biri olacak. Bu da size çok fazla dikkat ve hayranlık uyandıran bir görünüm garanti ediyor.

· Sempatik Lavanta

Uzun bir süre boyunca lavanta yalnızca yaz rengi olarak kabul edildi. Ancak zamanla hırkalarda, kapitone ceketlerde, hacimli eşarplarda ve hafif elbiselerde hiç de kötü görünmediği ortaya çıktı. 2022 kış trendleri dendiğinde akla gelen renklerden olan lavanta rengi çanta, şapka ve ayakkabılara yakından bakmaya başlayabilir ve yavaş yavaş bu rengi gardırobunuza ekleyebilirsiniz.

· Ateşli Kırmızı

Görünümünüze daha fazla feminenlik, cesaret ve tutku eklemek istiyorsanız, kırmızı tonlara dikkat edin! Kırmızı biber gibi sıcak ya da Hint yakutları gibi asil kırmızılarla kendinizi özgür hissedin ve hazırlık yapmadan hemen en göz alıcı öğeleri seçin. Dilerseniz, Zühre koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık bluzlar, oldukça geniş pantolonlar ve zarif görünümlü elbiseler ile 2022 kış sezonuna tarzınızla imzanızı atabilirsiniz.

Önceki yazımızı lhttps://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/dolabinizin-kurtaricisi-olabilecek-15-zamansiz-parca inkinden okuyabilirsiniz. 

Etiketler: 2022 Kış Trendlerini Belirleyen 5 Parça
Şubat 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR