2019 Tunik Modelleri

2019 Tunik Modelleri

Orjinal tasarımlarla günden güne gelişen muhafazakar giyim trendlerinde bulunan özgün tasarımlar, muhafazakar stile sahip kadınların tarzlarına göre seçimler yapabilmesini sağlıyor. Ürün ve tasarım çeşitliliğiyle bütün yaş gruplarına ve bütün beden tiplerine hitap ediyor.

Her sezon rahat bir şekilde kullanılabilen tesettür tunik tasarımları da rahatlığından taviz vermeyen kadınların birinci seçimleri içinde yer alıyor. Günlük tarzla beraber ofis şıklığı ve özel günlerde de seçilebilen tasarımlar, alınmış kiloları saklamak için de ideal. 

Tesettür tunik tasarımları, çeşitli modellerde tesettür kombinleriyle tarzına farklı bir hava katmak isteyen mütevazi kadınlar için de uygun bir tercih. Birçok değişik parçayla kolayca kombinlenebilen tasarımlar, küçük değişikliklerle komple farklı bir şekle sahip oluyor. Bu sayede aynı model, farklı parçalarla birçok defa kullanılabiliyor. 

Rahat ve Hareketli Bir Görüntü Katan Spor Tunik Modelleri

Muhafazakar genç kızların stilinde çoğunlukla kullandıkları spor tunik, günlük tarz için konforlu ve kullanması rahat bir model. Özellikle yazılı ve baskılı tasarımlar, stilinize dinamik bir tarz katıyor. Bol kesim denim pantolonlar veya bol paça penye pantolonlarla kullanabileceğiniz spor tuniklerle şık bir stil yakalayabilirsiniz. Enerjik tonlarda bir ayakkabı, açık tonlarda spor bir şal ve sırt çantasıyla oldukça şık görünebilirsiniz. Kot ya da ketenden kap formunda hafif pardesü modelleri muhteşem uyum yakalayan spor tunikleri bahar dönemlerinde uzun hırkalarla beraber kombinleyebilirsiniz. Spor tunik ürünlerimizden ZÜHRE Cep Detaylı Siyah-Ekru Spor Tunik ile komininize tarz katabilirsiniz. 

Ofis Tarzı için Asimetrik Tunikler

Klasik tarza sahip tunik modelleri, iş stiliniz için seçebileceğiniz her şey ile kombilenebien modeller arasında. Sadelikleri ile öne çıkan minimal tasarımlar kadar zarif desenlerin ve asimetrik kesimlerin kullanıldığı tunikler, baş örtülü kadınların onayını kazanıyor. Siz de pançoya benzeyen asimetrik kesim bir tunik modelini, boru paça kumaş pantolonlarla bir araya getirerek ofiste de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu giyimi siyah deri stiletto, zincirli küçük bir çanta ve neon tonlarda şifon bir şalla kullanabilirsiniz. 

Etnik Detaylar Barındıran Salaş Modellerle Daha Zarif Bir Görünüm

Tesettür giyimde uzun ve salaş tunik ürünleri seçmek alınmış kiloları saklamanın en zarif yolu. Özellikle alta doğru genişleyen A formundaki tunikler, çok daha şık bir görünüm kazanmaya yardımcı oluyor. Tesettür modasında öne planda bulunan otantik desenler, salaş tunik tasarımlarına da oldukça yakışıyor. Desenler, dikkatleri onlara çektikleri için kusurları kapamanızı da sağlıyor. Daha çok koyu tonlarda seçebileceğiniz salaş bir tuniği açık tonlarda boru paça bir pantolonla kombinleyebilir, küçük boylarda yuvarlak bir çanta ve kısa topuklu bir ayakkabıyla şık bir görüntü yaratabilirsiniz. Büyük ebatta pardesü tasarımları içinden sade bir model seçerek oldukça zarif görünebilirsiniz. 

Nakış Detaylarına Sahip Klasik Modellerin Asil Duruşu

Klasik kesimli salaş tunikler, yaşı daha büyük annelerimiz için tasarımlarda ön planda bulunuyor. ZÜHRE Kemer Tokalı & İnci İşlemeli Pardesü Gül Kurusu ürünü gibi işleme, nakış ve çiçek detayları ile şıklaştırılan ürünler, annelerin birinci tercihleri içinde. Ağır görünümüyle öne çıkan zarif bir tercihte bulunmak istiyorsanız ön kısmında abartıdan uzak nakış incelikleri bulunan tasarımları tercih edebilirsiniz. Püskül incelikli babetler ve klasik siyah deri çanta ile kombinleyebileceğiniz tasarımlar, rengarenk eşarplarla kusursuz duruyor. Bu kombini tam boy anne pardesü tasarımları içinden klasik tarza bir tasarımla tamamlayabilir, zarif duruşunuzu zenginleştirebilirsiniz. 

Zühre, klasik tarzın yanında tesettür modası için tasarladığı modern giyimi geniş koleksiyonunda beraber aynı noktaya getiriyor. Çeşitli pardesü boyları ile kombinlenebilen tesettür tunik tasarımları, özgün modelleri ile öne çıkıyor. Her dönem için tasarlanan tunik modelleri içinden beğendiklerinizi tercih ederek, Zühre şıklığını tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/2019-buyuk-beden-modelleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tunik modelleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı