2019 Pardesü Modelleri

2019 Pardesü Modelleri

Baharın canlı renkleri ile gelişinin ve doğanın uyanışının getirdiği hareketliliği ve sıcaklığı giyimimizden ev dekorasyonuna kadar hayatımızın her detayında ve alanında hissediyoruz. Pastel tonların ve modern tasarımların ön planda olduğu 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda Zühre, rengarenk modellerini sizlere sunuyor.

2004 yılından beri muhafazakar modaya yön veren Zühre, bu yeni koleksiyonunda bahar renkleri olan pembe, gök mavisi, yeşil ve pastel tonlara yer veriyor. Her kadının kurtarıcı parçası olan pardesüler, rahatlığı ile ön plana çıkan tunikler ve bahar havası taşıyan eşarplar koleksiyonun ilgi çeken parçalarını oluşturuyor.

Doğru Kombin Şıklığın Anahtarı

Kombin seçimi yaparken ilk önem verilmesi gereken nokta hangi renklerde ve hangi modellerle kombin yapılacağına karar verilmesidir. Her yaşa, her zevke ve her tarza uygun tasarımlar sunan Zühre, her vücut tipine uygun pardesü modelleri ve rengarenk ve ince detaylı tunik modelleriyle hem spor hem şık kombinler yapmanızı sağlıyor.

Baharın Renklerini Üzerinizde Taşıyın

Baharın müjdecisi pembe, kırmızı ve daha birçok çiçek renkleri, çimen kokulu yeşil tonları, gökyüzü mavileri ile tamamlanmış koleksiyon gardıroplarınızda yer almayı bekliyor. Bahar renklerini hissetmek ve üzerinizde taşımak istiyorsanız siz de Zühre’nin yeni ilkbahar-yaz koleksiyonu parçaları ile kombinlerinizi oluşturun.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/2018-2019-sonbahar-kis-sezonuna-ozel-triko-koleksiyon linkinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: pardesü,pardesü modelleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı