2019-2020 Sonbahar Kış Modasının Kilit Trendi Eşarplar

2019-2020 Sonbahar Kış Modasının Kilit Trendi Eşarplar

Zamansız zerafet simgesi yıllardır eşarptan yana oluyor. Kadınlar gerek boyunlarına, gerek örtünme aksesuarı olarak eşarpları tercih ediyor. İpek, pamuk, polyester, kaşmir, keten ve daha pek çok kumaşta üretilen eşarplar desenleriyle de kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

Muhafazakar modayı cesur kesim ve renklerle taçlandıran Zühre’de, 2019-2020 trendinin kilit aksesuarı eşarp oluyor. Kemerden çantalara, kazaklardan örtünmeye pek çok alanda yorumlanacak desende eşarplarla gündüzden geceye şık kombinler oluşturuluyor.

Desen desen eşarplara yer açın

Detay seven kadınlar günlük kombinlerini oluştururken aksesuardan ayakkabıya, çantadan eşarba pek çok ürünü tercih edebiliyor. Tüm aksesuarların yanı sıra zamansız bir parça her sezonun favorisi oluyor: Eşarplar… 

Her yıl farklı renk ve modellerin favori olduğu moda dünyasında 2019-2020 Sonbahar Kış sezonuna Zühre eşarplar damga vuruyor. Cesur kombinleri süsleyecek eşarplar farklı renk ve desenlerle günlük modanıza eşlik ediyor.

Gökkuşağı renkleri ile bezeli bir parçadan, natürel tonların kullanıldığı eşarplara kadar pek çok eşarp rengine Zühre koleksiyonlarında ulaşmak mümkün.

Özellikle kışa ahenk katan renkler arasında ise; asil siyah, zamansız taba ve pastel, mercan, kiremit rengi, gold tonlar ve natürel renkler bulunuyor. 2019-2020 yılının eşarp renk tonları ise; mavi, pastelin tüm tonları, kahve, acı yeşil, antrasit ve özel desenlerden oluşuyor.

Zühre imzası: Z monogram eşarplar

Eşarplar; kazaklara kemer, çantalara niş detay, şapkalara ahenk katıyor. İster başörtüsü ister fular olarak kullanılabilen eşarplar; pastel tonlarıyla güne sadelik, renkli tonlarıyla enerji katıyor.

Zühre imzası taşıyan Z monogram eşarplar ise kadınların kaliteyi hissetmelerinde detay bir simge oluyor. Zühre’nin zamansız ve korkusuz tasarımlarıyla buluşan moda severler, Z monogram detaylı eşarpları yazdan kışa dört mevsim stilllerinin parçası haline getiriyor. Özellikle pastel tonlarda güçlü kontrast oluşturan Z monogram eşarplar, sıcak tonlardan keskin hatlara pek çok rengi ahenkli modellerle şekillendiriyor.

Kadınların her yaş ve zevkte tercih ettiği eşarp detayları ile Sonbahar-Kış kombinleri gündüzden geceye ahenk içerisinde ışıldamayı sağlıyor.

Etiketler: eşarp,sonbahar modası,kış modası,sonbahar kış modası
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı