2019 – 2020 Modası Tamamlayıcı Aksesuarlar

2019 – 2020 Modası Tamamlayıcı Aksesuarlar

Sezonun leopar, yılan derisi ve Roma dönemi teması

2019-2020 yazında başlayan leopar ve yılan derisi deseni çantalardan şapkalara, şallardan takılara kadar pek çok detayda favori oldu. Sezonun etkileri uzun süredir devam ederken, kış sezonunda da özellikle Afrika temasının da etkisiyle şal ve eşarplarda kendini gösteriyor.

Tote çantaların yanı sıra leopar desenli bel çantalar da 2019 – 2020 Sonbahar Kış sezonuna damga vuruyor.

2019 -2020 Sonbahar Kış sezonunda diğer iddialı aksesuarların başında da Roma dönemi temalı uzun kolyeler…

Madalyon kolyelerden Roma dönemi madeni paralarına kadar altın ve bakır renklerde takılar kadınların kombinlerine şık detay katıyor.

Broş çılgınlığında da kendini gösteren madalyon teması, yakalardan kol düğmelerine pek çok alanda kombinlenebiliyor.

Eşarplarda artan renkler

2019-2020 Sonbahar – Kış modasının en göze çarpan detaylarını eşarplar oluşturuyor. Eşarplarda pastel tonlar kullanılmaya devam ederken, özellikle canlı renkler geri geliyor.

Düz eşarp renkleri yerini ekose, mavi, mint yeşili, mor gibi canlı renklerin karışımına bırakıyor.

Muhafazakar modanın vazgeçilmezi eşarpları bu sezon çanta ve kemer detaylarında da göreceğiz. Çantalara hareket katmak için de kullanılan eşarplar ayrıca fular olarak da kullanılabiliyor. Gündüzden geceye tüm davetlere eşarp detayları damga vuruyor.

Eşarplar da kadınların gardıroplarında iddialı modelleriyle yerini alıyor. Toplantıda fular, casual giyimde çanta aksesuarı olarak kullanılabildiği gibi ayrıca şapkaları da süslemek için ideal bir aksesuar oluyor. Bu yıl ayrıca eşarpların broşlarla da güçlü bir aksesuara dönüştüğü görülüyor. Eşarpları sabitlemek için kullanılan aksesuarlar inci detaylarıyla şık bir görünümün anahtarı oluyor.

Kemerler hoş geldi

2019-2020 Sonbahar Kış sezonunda en belirgin trend ise ince kalın fark etmeksizin belirgin kemerler… Özellikle kuşak kemer tercih edenler şallarla kazak ve uzun elbiselerinin etrafını sararak daha etkin bir görünüm elde ediyorlar.

Sezonda öne çıkan kemer kombinlerini ise set inci ve zümrüt takılar tamamlıyor. Özellikle muhafazakâr modanın vazgeçilmez parçası elbiseler ve uzun tunikler kemer modasıyla ön plana çıkıyor.

Kışın kurtarıcı parçası uzun dökümlü kazaklara günlük kombinde çok yakışan kemerler, uzun kolye ile kullanılıyor.

Etiketler: elbise,zühre,tamamlayıcı aksesuarlar
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı