Üniversitelinin Kampüs Modası

Üniversitelinin Kampüs Modası

 

2018- 2019 sonbahar-kış sezonundaki dikkat çekici modelleriyle Zühre Giyim; yeni eğitim döneminde tesettür giyim tercih eden gençlerin vazgeçilmezi oluyor. Doğanın canlandırıcı etkisinden ilham alarak tasarlanmış olan bu koleksiyonda, ikili takımlar, çantalar ve eşarplarla gün içerisinde her zaman şık olabileceğiniz tasarımlar sağlandı.

Okula dönüş sezonunda gençleri yeni trendlerin ve tasarımların heyecanı sarıyor. Tesettür giyimin vazgeçilmezi olan Zühre Giyim’de, 2018-2019 sonbahar-kış sezonu için hazırlanan parçalarıyla, üniversiteli gençlere kampüsün en şık ve en rahatı olmaları için tunik ve ikili takımlar, kombin tamamlayıcı eşarplar sunuyor. Zühre, çanta koleksiyonu da gün içerisinde hareket halinde olan öğrencilere kolaylık sağlayabilecek ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan pratik alternatifler tasarladı.

Gençlerin kampüs modası tercihi ikili takımlar 

Bu sezon gençlerin dolaplarında bulunan mevsimlikler, yerini ikili takımlara ve de özellikle tuniklere bırakıyor. Zühre’nin sonbahar serisi için hazırladığı koleksiyonda özellikle ikili takım, turnike ve pardösü tercih eden gençler için hazırlanmış trençkot seçenekleri yer alıyor. Bu serinin ağırlıklı renkleri olarak öne çıkan toprak ve bej tonlarını, pul ve taş detaylarıyla harmanlayıp parıltılı formlara dönüştürmeyi hedefledik.

Çantalar yenileniyor

Zühre, her stile hitap eden çanta tasarımlarıyla, bu sezon çantalarınızı baştan aşağı yenilemeye hazır bir koleksiyon çıkardı. Koleksiyonda altının ihtişamından yola çıkarak doreye, gümüşün ışıltısından ilham alarak lameye, her zaman modası geçmeyecek olan siyaha ve canlı hissettiren pastel renklere yer veriliyor. Tüm eşyalarınızı kolaylıkla taşımanızı sağlayacak büyük ebatlı omuz çantaları, tote ve kova modelleriyle gençlerin en çok tercih edeceği modeller olarak öne çıkıyor.

Özgün eşarp modelleri Zühre’de

Gençlerin rengarenk seçeneklerle birlikte kombinlediği şıklığı yakaladıkları eşarplar da sıcacık dokusuyla tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri. Kaliteli ve benzersiz tarzını tasarımlarına yansıtan Zühre Giyim’in sal seçeneklerinin tamamı yumuşacık dokusuyla ön plana çıkıyor.

 

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/moda-sektorunun-profesyonelleri-kazakistan-da-bulustu linkinden ulaşabilirsiniz. 

الكلمات الدالة: kampüs,kampüs modası,moda,tesettür giyim
أبريل 19, 2020
عودة إلى القائمة
الفئات
المدونة الأخيرة
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: AR