Zühre Kadını, Mimoza Çiçeği Gibi “Naif Ve Güçlü”dür

Zühre Kadını, Mimoza Çiçeği Gibi “Naif Ve Güçlü”dür

Mimoza çiçeceği sıcacık rengiyle insana yumuşacık hissettiren, sarı çiçekleri ve muazzam kokusuyla kadınların en sevdikleri çiçekler arasında yer alıyor. Mimoza çiçeği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün global sembolü olarak oldukça önemli bir anlama sahip.

'Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün sembolü olan mimozanın uçucu çiçekleri ve kırılması zor dalları adeta bir kadını simgeliyor. Mimozayı üflediğinizde çiçeklerinin yaprakları uçuşuyor ve ne kadar kırılgan olduğunu görüyorsunuz. Oysa onu dalından koparmaya çalıştığınızda direniyor ve istekli olsanız da topraktan söküp alamıyorsunuz...' Kadınlar da hayatımızda böyle güçlü bir duruşa sahip. Mimoza çiçeği sembolüyle de tüm dünyada ortak bir dille anlatılıyor 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde. 

Baharın habercisi olan mimoza rengi Zühre’nin 2020 İlkbahar/Yaz tasarımlarının en sevilen rengi! 

Zühre, kadınların hem güçlü hem de narin yapılarını anlatıyor tasarımlarıyla.

8 Mart günü İtalya’da her yer mimozalar ile süsleniyor. Kadınların çalıştıkları masalarında, yakalarında, saçlarında mimozalar sararıyor. 

Zühre olarak koleksiyonlarımızla, kurum kültürümüzle kadınların yanındayız! Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Etiketler: elbise,elbise modelleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR