Farklı Boydaki Pardesü Modellerine Uygun Kombinler

Farklı Boydaki Pardesü Modellerine Uygun Kombinler

Tesettür giyimin modern tasarımları, muhafazakar kadınların giyimine şıklık ve zarafet katıyor. Tesettür dış giyim ürünleri, bu koleksiyonlar arasında önemli bir yer tutuyor. Tasarımlar sadece; renkleri, desenleri ve detayları ile değil pardesü boyları ile de farklılık gösteriyor. Pardesü boyu, duruşa doğrudan etki ettiği gibi tesettür kombinlerinde kullanılacak parçaları da belirliyor. 

Kap Boyları ile Günlük Giyiminize Rahatlığı Taşıyın

Rahatlığı ile ön plana çıkan kap modelleri, modası hiç geçmeyen tesettür trendleri arasında. 80 cm ile 115 cm arasında olan kap boyları, tesettürlü kadınlara hareket özgürlüğü kazandırıyor. Daha dinamik bir tarza sahip olan modeller, özellikle genç kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Kap tasarımlarında sportif çizgilerden minimalist detaylara kadar farklı tarzlara hitap eden pek çok ayrıntıyla karşılaşmanız mümkün. Modern görünümüyle çok sevilen dış giyim ürününü dizin hemen altında biten boyundan ötürü en doğru şekilde kombinlemek için birkaç ayrıntıya dikkat etmekse çok önemli. 

Spor kesim kaplar, günlük kullanım için ideal tercihler arasında. Siz de arma desenleri ile hareketlendirilmiş haki renkte bir kap modelini bol kesimli bir kot pantolon ve salaş görünüme sahip uzun bir kazakla beraber kullanabilirsiniz. Bej renginde spor bir ayakkabı, yosun rengi bir şal ve kapitone detaylı spor bir çanta ile şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Daha spor bir görünüm için kot modellere yönelebilirsiniz. Giyiminize sıcaklık katmak istiyorsanız tercihinizi kırmızı gibi sıcak tonlu renklere sahip aksesuarlardan yana kullanabilirsiniz. 

Zamansız Şıklık Sunan Tam Boy Pardesüler

Klasik pardesü boyu olarak da bilinen tam boy pardesüler, fazla kiloları ve kusurları kamufle etmek için de tercih ediliyor. 138 cm ile 142 cm uzunluklarında tasarlanan tam boy modeller, ayak bileğine dek inen formlarıyla daha uzun görünmenizi sağlıyor. Büyük beden pardesü modelleri, çoğunlukla A ya da çan formuna sahip tam boy pardesü modellerinden oluşuyor. Klasik çizgilerin kullanıldığı tam boy modeller ise genellikle büyük yaş anne pardesü modelleri arasında gösteriliyor. 

Tam boy pardesü çeşitleri, ayak bileklerine dek inen uzunluklarıyla giyilen kıyafetlerin görünmesini tam anlamıyla engelleyebiliyor. Bu nedenle tam boy pardesü seçtiğinizde çanta, ayakkabı ve eşarp seçimine daha fazla özen göstermeniz gerek. Gümüş düğmelerle hareketlendirilen klasik çizgilere sahip tam boy anne pardesü modelleri; alçak topuklu süet ayakkabı, gümüş detaylar barındıran klasik deri bir çanta ve çiçek desenleri kullanılmış renkli bir eşarpla tamamlanabilir. Etek kısmı ayaklarınızı komple kapatan bir model seçtiyseniz ayakkabı tercih ederken daha yüksek topuklu modellere yönelebilirsiniz.

Zühreboy Pardesülerin Sunduğu Modern Çizgiler

Tam boy pardesülerin klasik görünümünden ve kap modellerin sportif havasından farklı olarak özgün bir tarz benimsemek isteyen kadınlar tercihlerini Zühreboy modellerden yana kullanıyor. Ara boy olarak da adlandırılabilecek Zühreboy pardesülerin uzunluğu 120 cm ile 135 cm arasında. 

Modern ve özgün tasarımlardan oluşan modeller, zarif ve elegan çizgileri ile ön plana çıkıyor. Günlük giyim için olduğu kadar ofis şıklığı ve özel günler için birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Göğüs kısmında zarif nakış detaylarına yer verilen Zühreboy pardesüler, tesettür giyimde gözde modeller arasında. İspanyol paça pantolon, bol beyaz gömlek ve sivri burun hafif topuklu bir ayakkabı ile tamamlayabileceğiniz dış giyim ürünleri, deri clutch çantalarla ofis şıklığı için ideal bir seçim oluyor. Daha klasik bir görünüm için kazayağı desenlerine yer verilen bir model tercih edebilir, kombininizi siyah uzun kalem etek, deri botlar ve deri vintage bir kol çantasıyla tamamlayabilirsiniz.

Özgün tasarımları ile tesettür modasına yön veren Zühre, koleksiyonunda kendinizi içindeyken rahat hissedebileceğiniz pardesü modellerine yer veriyor. Geniş ürün yelpazesi ile stil sahibi kadınların enerjilerini giyimlerine yansıtmalarına izin veriyor. Siz de Zühre'nin zamansız pardesü tasarımlarından beğendiğiniz modelleri sipariş edebilir, kendi tarzınızı yansıtmanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

Etiketler: pardesü,pardesü modelleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR