Yılın Rengi Papaya Özel Koleksiyonu

Yılın Rengi Papaya Özel Koleksiyonu

Zühre, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonununda senenin popüler tonlarından biri olan papaya rengini kullanarak tasarladığı ürünleri, modaya uygun giyinen zarif kadınlara sundu. İkili takımlar ve her çeşit kombini yaratabilecek eşarplar olan koleksiyon, papaya tonunun enerjisinden esinlenerek hazırlandı.

Papaya tonundaki tasarımlarıyla dikkat çeken Zühre, nisan mayıs aylarına canlı ve dinamik koleksiyonu ile merhaba diyor. Yılın tonu papayayı ürün detaylarında ve de ana renk olarak kullanan Zühre, koleksiyonda bulunan ikili takımları da eşarplar ile kombinliyor.

İkili Takımlara Hakim Renk: Papaya

Yılın dikkat çeken rengi papayayı rahatlıkla giyme imkanı veren ikili takımlarda öne çıkaran Zühre, 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki tasarımlarıyla modaya yön vermeye devam ediyor. Herkese hitap edecek ikili takımlar bulunduran koleksiyonda viskon, tensel, pamuklu ve penye kumaşlar kullanılıyor. Papaya tonunu hem alt giyimde hem de tuniklerde kullanan Zühre, bahar canlılığını ve enerjisini tasarımlarında yakalıyor.

Eşarplarla Tamamlanan Kombinler

Modest giyimin en önemli üründen biri olan eşarplar Zühre’nin 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alıyor. Papaya tonlarını hem ana ton hem de inceliklerde kullanan Zühre, Z patern deseni ile tasarlanan modelleriyle de öne çıkıyor. Bütün vücut tipleri ve yaş gruplarına uyan tasarımlar bulunduran 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda ön plana çıkan senenin rengi papaya ile hareketlendirilen ürünler baharın canlılığını yansıtyor.

Bu yazımızda yılın rengi papaya özel koleksiyonu konusuna değindik. Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/geometrik-desen-modasi linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: özel koleksiyon,koleksiyon
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı