Modern Çizgilere Sahip Parçalarla Kap Kombinlerini Zenginleştirmeye Ne Dersiniz?

Modern Çizgilere Sahip Parçalarla Kap Kombinlerini Zenginleştirmeye Ne Dersiniz?

Stilini rahatlıkla harmanlamak isteyen muhafazakar kadınlar, tesettür kombinleri yaparken kap modelleri kullanmayı da tercih ediyor. Kap tasarımlarındaki çeşitlilik, farklı stillerdeki muhafazakar kadınların; günlük giyim, ofis şıklığı ve özel günler için kap modellerini tercih etmesine neden oluyor. Tesettür modası bu giyim ürünü için onlarca alternatifi bir araya getiriyor. 

Ofis Tarzınızı Yarasa Kollu Modellerle Tamamlayın

Asimetrik kesimler ve kürk detaylar, en sevilen tesettür trendleri arasında. Yaka, kol ve göğüs gibi bölümlerde yer verilen zarif kürk detayları, klasik tasarımlara ayrı bir hava katıyor. Belin ince bir kemer detayı ile vurgulandığı, yaka kısmında kürk detaylara yer verilen ara boy yarasa kollu bir model, iş giyimine modern bir hava katmak isteyen muhafazakar kadınlar için iyi bir seçim. Antrasit, füme ya da siyah renklerde bir model seçebilir, parlak stilletto ayakkabılar ve stiletto ile uyumlu metal detayların kullanıldığı küçük bir çanta ile bir araya getirebilirsiniz. Geometrik desenlerin kullanıldığı açık renklerde bir eşarp ile son derece şık görünebilirsiniz. Bu tip bol kesim modellerle kap kombinleri yaparken boru paça kumaş pantolonlara yönelerek şıklığınızı bir adım yukarıya taşıyabilirsiniz.

Kapitone Detayları Sokak Şıklığınıza Taşıyın

Belirli bölümleri kapitone desenlerle hareketlendirilen kap çeşitleri, sokak tesettür modası içinde oldukça gözde. Spor kesim kaplara asil bir hava kazandıran kapitone detaylar, zarif nakışlardan kamuflaj detayların kullanımına kadar farklı yorumları barındırıyor. Toprak ya da haki tonları içinden yapacağınız seçimi asker botları ve botlarla uyumlu sırt çantası ile tamamlayabilirsiniz. Eşarp seçerken seçtiğiniz kap modelinden birkaç ton açık tonlar arasından seçim yapabilir, denim pantolon ve eşofman altları ile beraber kombinleyebilirsiniz.

Nakışın Zamansız Güzelliğini Yaşayın

Genellikle tam boy olacak şekilde tasarlanan büyük yaş kap modelleri, klasikleşmiş modellerin özgün yorumlarını içeriyor. Pastel renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı modeller içinde Osmanlı el sanatlarını anımsatan nakış detaylı modeller oldukça seviliyor. Siz de alt kısımlarına doğru düz inen, yaka ve kollarında Osmanlı motiflerinin kullanıldığı bir model seçebilir, süet görünümlü yarım botlar, tek renk koyu bir eşarp ve süet el çantası ile tamamlayabilirsiniz. 

Minimal Detay ile Fazla Kilolarınızı Kamufle Edin

Uzun kap çeşitleri, fazla kilolarını kamufle etmek isteyen muhafazakar kadınlar için hoş bir seçim. Etek kısmına doğru genişleyen, ince bir kemer detayı ile bel kısmı vurgulanan modeller, fit görünmenize yardımcı oluyor. İlgiyi fazla kilolarınıza çekmemek adına mümkün olduğunca sade tasarımlara yönelmeniz öneriliyor. Ön birleşim kısmında birkaç küçük püskül detayına yer verilmiş koyu renkli bir tasarımla formda görünebilir, hafif topuklu çizmeler ve küçük formda kürk bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Eşarp seçerken de mümkün olduğunca sade ve küçük desenli modellere odaklanabilir, şıklığınızı doruklara taşıyabilirsiniz. 

Abiye Seçerken Kilim Desenlerine Şans Verin

Kilim desenleri, tesettür modasının hiç eskimeyecek gibi duran trendleri arasında. Düğün, kutlama ve benzeri özel geceler için abartıdan uzak şık bir abiye seçim arıyorsanız kilim desenlerinin kullanıldığı ara boy bol kesim bir modele şans verebilirsiniz. İspanyol paça pantolonla oldukça şık görüneceğiniz modeli, kap modelinizle uyumlu abiye çanta ve ayakkabı ile tamamlayabilir, mümkün olduğuna sade bir eşarpla birlikte kullanabilirsiniz.

Özgün tasarımları ile dikkat çeken tesettür giyim markası Zühre, günün her anı şık ve zarif görünebileceğiniz onlarca kap modeli sunuyor. Sezonun öne çıkan trendleri ile harmanladığı tasarımları, Zühre ile özdeşleşmiş çizgilerle bir araya getiriliyor. Siz de zamansız kap tasarımlarını dolabınızda değerlendirmeyi düşünüyorsanız Zühre çizgilerini tarzınızla buluşturabilirsiniz. 

Etiketler: kap kombinleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR