Moda Dünyasının Işığı Sarı

Moda Dünyasının Işığı Sarı

Renkler hayatımızda vazgeçilmez bir yer tutuyor… Yaşama renk katmak, yaşamı renklendirmek gibi sözler ile bunu her yerde görmek ve hissedebilirsiniz. 

Her bir tonun farklı bir yeri, anlamı ve güzelliği olsa da tabii ki bazen birkaç renk öne daha çok çıkıyor. Öne çıkan tonlar ise ilk moda olarak ve sonra birçok alanda kendini gösteriyor. 

Modest giyimde de renklere ihtiyaçları olan önem veriliyor. Senenin modası olan tonları detaylı bir biçimde parçalarında gösteren modest giyim alanı bu şekilde neredeyse bütün tarzlardan modest giyim seven kadınlara hitap eden büyük bir kitleye ulaşıyor. 

Bu senenin renk trendleri içinde parlayan ise “sarı”

Güneşin rengi sarı; hayatın, varlığın, aklın, ruhsal büyümenin sembolu… 

Sonbahar – kış koleksiyonlarında görüldüğü gibi moda diyarının ışığı olan sarı, ilkbahar – yaz döneminde de kendine büyük bir yer buluyor. Pardesü, kap, tunik, gömlek, pantolon, abiye, eşarp, şal yani bütün giyim modelleri ve farklı modellerin arasında sarının bütün tonlarını bulabiliriz. Hayatın simgesi güneş gibi enerji katan, sıcaklığı ile kalplere sıcaklık veren, ışığıyla aydınlık bir görüntü yaratmak için giyiminizde renk olarak sarıyı kullanabilirsiniz.

Işığı üzerinizde taşıyın

Altın, hardal, limon sarısı gibi sarının farklı tonlarını bu senenin moda renkleri arasında bulabilirsiniz. Enerjik bir renk olduğunu fark edip size can katacağını ve hayat dolu olmanıza katkıda bulunacağını düşünerek kendinizi sarının enerjisine bırakabilirsiniz. Bu canlı ve aydınlık rengi günlük tarzınızın yanı sıra özel davetlerinizde kolayca kullanarak tarz bir görüntü kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken şey, diğer tonlarla uyum yakalamak zorunda olduğunuz fikrinden vazgeçip sarının enerjisine bütün renklerle bir araya getirmek.

Gideceğiniz düğün veya özel davetlerde sarının parıltısıyla ışıldamak isterseniz, lacivert renkte uzun bir abiye ile altın ince şerit bir topuklu ve altın ipek bir eşarpla kombininizi yaratabilirsiniz. Altın zarif bir küçük abiye el çantası ile kombininizi bitirerek çevrenize ışık katabilirsiniz. Casual tarzda sarının gücü ile spor şıklığı yaratabilirsiniz.

Limon tonu bir kapı, zümrüt keten dar paça bir pantolon ile kullanabilirsiniz. Kombininizi krem tonunda bir eşarbın üzerindeki renkli çiçekler ile bitirebilir ve konforlu krem bir sneaker ve enerjik renklerde büyük ebatta bir kol çantası ile aydınlığa çıkabilirsiniz.

Yapacağınız kombinlere doğru ışığı katarsanız karanlıkta kalmayıp yıldız gibi parlayabilirsiniz.

İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu ışığıyla Zühre

2020 modasının moda tonu sarı, Zühre’nin İlkbahar – Yaz koleksiyonu arasındaki tasarımlarda da yerini buluyor. Koleksiyondaki rengarenk pardesüler, kaplar, tunikler ve eşarplarda sarının canlılığını görebilirsiniz. Zühre’nin koleksiyonlarındaki modeller, farklı farklı tarzlarda olup her yaştan ve beden şeklinden modest giyinen kadınlara sesleniyor. Siz de yaşamın içinde ön plana çıkmak isterseniz, Zühre koleksiyonundan size seslenen parçalarla zarif bir kombin kullanabilirsiniz.

Etiketler: moda dünyası
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı