Her Bedende Pardesü Zarafeti

Her Bedende Pardesü Zarafeti

Tesettür giyim, yepyeni tasarımlar ve kesimlerle gün geçtikçe zenginleşiyor. Her yaştan muhafakazar kadının şık görünmesini sağlarken rahat etmeleri için de pek çok seçenek sunuyor. Tesettür modasında büyük beden muhafazakar kadınlar için de birbirinden özgün kıyafet alternatifleri yer alıyor. Bu koleksiyonlar arasında vazgeçilmez dış giyim ürünü pardesü çeşitleri birbirinden şık modelleriyle öne çıkıyor. 

Fazlalıkları Kamufle Etmenin Yolu: Uçuş Uçuş Modeller

Kalın ve kaba kumaşlardan üretilen pardesü çeşitleri, fazlalık ve kusurların çok daha fazla öne çıkmasına neden oluyor. Bu nedenle büyük beden pardesülerde ince kumaşların kullanıldığı modeller ön planda. Zarif tasarımları ile dikkat çeken uçuş uçuş pardesü modelleri, gizli fermuar ve düğme detayları ile çok daha fit görünmenize yardımcı oluyor. Tercihinizi koyu renklerden olduğu kadar toz pembe, krem ve buz mavisi gibi açık renklerden yana da kullanabilir, gösterişli çiçek desenlerinin hakim olduğu bir eşarp, pardesünüzle uyumlu düz renkte bir babet ve heybe formuna sahip küçük bir çanta ile birlikte günlük giyim şıklığı yakalayabilirsiniz.

Beli İnce Göstermek İçin: Kemer Detaylı Pardesüler

Büyük ve gösterişli detaylardan arındırılmış pardesü modelleri, fazla kilolarından şikayetçi olan kadınların çok daha formda ve zarif görünmelerine yardımcı oluyor. A formuna sahip pardesü modelleri, karın ve kalça bölgesinde yer alan fazlalıkları saklama konusunda başarılı bir alternatif. Siz de belinizi daha ince göstermek istiyorsanız ince ve zarif kemer detayı kullanılmış bir pardesü seçebilir, koyu renkte bir şal, şalvar kesim bir pantolon ve alçak topuklu süet bir ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Büyük Göğüsleri Kamufle Etmek İçin: Tek Düğme Detayı

Büyük göğüslü kadınların daha zayıf görünmeleri için göğüs bölgesindeki işleme ve detaylardan mümkün olduğunca kaçınmaları tavsiye ediliyor. Göğüs bölümünden itibaren bol bir kesimle aşağı inen büyük beden pardesü modelleri, göğüs bölgesindeki fazlalıklarından şikayetçi kadınlar için ideal bir tercih. Gizli düğme veya fermuar kullanılan modeller içinde; yaka, etek ya da kol uçlarında zarif nakışlar kullanılan pardesüler ön planda. Siz de göğüs kısmının hemen altında tek bir düğmeye yer verilmiş nakış detaylı bir model tercih edebilir, açık renkte ipek bir eşarp ve stiletto ayakkabılarla iş giyimi için şık bir tercihte bulunabilirsiniz.

Basenlerdeki Fazla Kiloları Örtmek İçin: Mevlana Modeli

Göğüs altından itibaren çan formunda inen Mevlana modeli pardesüler, kalça ve basen bölgesindeki fazlalıkları kapatmanın en şık yolu. Düz renkteki kumaşların yanı sıra kendinden desenli kumaşlar da kullanılan modeller, modern bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. Minik ekose desenleri kullanılmış cepken formunda göğüs detayı bulunan bir modele dolabınızda yer verebilir; A formuna sahip etek, düz renklerde fırfır detaylı bir gömlek ve uzun çizmelerle hoş bir hava yakalayabilirsiniz. 

İlgiyi Dağıtmanın En Şık Yolu: Etnik Desen ve Formda Pardesüler

Tesettür trendleri içinde yer alan etnik desen ve kalıplardaki pardesü çeşitleri, ilgiyi fazlalıklarınızdan uzaklaştırmanın en etkili yolları arasında. Genel olarak hafif ve ince kumaşlardan salaş formda üretilen pardesüler; etek, kol ya da benzeri bölgelerde kullanılan etnik detaylarla hareketleniyor. Etnik pardesünün salaş görüntüsünü vurgulamak için kombininizi çan formuna sahip etekler ve keten gömleklerle tamamlayabilirsiniz.

Büyük Yaştaki Kadınlara Özel: Tam Boy Düz Kesim Modeller

Göğüs bölgesinden itibaren düz bir şekilde inen pardesü modelleri, genellikle orta yaş üstü kadınların ilk tercihleri arasında. Fazla kiloları tasarımlarındaki sadelik nedeniyle usta bir şekilde gizleyen modeller, ağırlıklı olarak pastel renklerde üretiliyor. Genellikle tam boy olacak şekilde tasarlanan pardesüler, kol ve etek uçlarında kullanılan detaylar ve zarif bir ışıltıya sahip düğme detayları ile hareket kazanıyor. Düz kesim büyük yaş anne modelleri, mokasen ayakkabılar ve çok renkli eşarp modelleriyle kusursuz bir uyum yakalıyor.

Modern çizgiler barındıran zamansız tasarımları ile göz dolduran Zühre; geniş renk, desen ve kesim alternatiflerine sahip pardesü koleksiyonuyla tüm kadınlara hitap etmeyi başarıyor. Farklı pardesü boyları ile zenginleştirdiği koleksiyonu, klasikleşmiş modellerin özgün yorumlarının yanı sıra yeni trendleri de barındırıyor. Kaliteli malzeme seçimi, ince işçiliği ve kusursuz kalıpları sayesinde rahatlığın şıklıkla buluştuğu modeller arasından size en uygun olanını seçebilirsiniz. 

Etiketler: Pardesü
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR