Gençlere Özel Tasarımlarla Modada Dinamizm

Gençlere Özel Tasarımlarla Modada Dinamizm

Sömestr hediyesi Zühre’den

Gençlere özel tasarımlarla modada dinamizm

Sömestr döneminde Zühre 2018- 2019 kış dönemi koleksiyonundaki canlı tasarımlarını  muhafazakar tarzda giyinen gençlere sunuyor. Gençlerin enerjisinden yola çıkılarak tasarlanan koleksiyonda, kalın pardösü, uzun kaşe kabanlar ve montlar gün içerisinde rahatlık verirken aynı zamanda kombinleri tamamlıyor. 

Şıklığın olmazsa olmaz dış giyim parçalarını moda tutkunu gençlere sunan Zühre, sömestr tatiline giren öğrencilere canlı trendlerin bir araya geldiği kış koleksiyonundan özel parçalar sunuyor. Zühre’nin birbirinden farklı parçalardan oluşan kışlık pardösü, mont ve kaban koleksiyonu ile gençler tarzlarını rahatça yansıtabilecek.

Gençlerin yeni trendi uzun kabanlar

Gençler için tasarlanan ürünler modada her yıl değişik model ve desenlerle tekrar yorumlanıyor. Gençlerin her yıl değişen giyim tercihlerine Zühre, koleksiyonunda zamanı geçmeyecek parçalar sunuyor. Uzun kabanlar bu dönem gençlerin dış giyimde yeni trendi. Klasik olarak da giyilebilen uzun kaşe kabanlar, düz, oversize, kuşaklı ve cocoon shape formlarıyla gençlerin çokça seçtiği tercihlerden biri olarak öne çıkıyor. Koleksiyonda ek olarak sportif tarzı tercih eden gençler için uzun ve kapitoneli mont seçenekleri de bulunuyor. Kaban ve mont modellerinde bulunan nakış, arma, aplikasyon, el boyama, baskı ve işleme gibi detaylar gençlerin özgür ruhundan esinlenerek form kazanıyor.

Kürkün enerjisi Zühre’nin genç modellerinde

Son dönemlerde sezonun klasik detaylarından olan kürk, Zühre’nin gençler için tasarladığı mont ve kaban koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan, manşetlere kadar birçok detayda öne çıkan kürkler, kışı sıcacık geçirmek için şık bir seçenek oluyor. Günlük olarak da kullanılan kürklü parka montlar kendine has el emeği etnik baskılar ile süsleniyor. Zühre, gece kombini yapmak isteyen gençlere ise koleksiyonda pul, taş ve nakış işlemeli kabanlar sunuyor. Gençlerin canlı ruhuna seslenen Zühre’nin kışlık mont ve kaban koleksiyonunda koyu tonlar yerini renkli kürklerin ve işlemelerin rabet edildiği ürünlere bırakıyor.

 

Etiketler: Gençlere Özel Tasarımlarla Modada Dinamizm
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR