Gardırobunuzda Kış Modasının Stil İpuçlarına Yer Açın

Gardırobunuzda Kış Modasının Stil İpuçlarına Yer Açın

Zühre, yeni koleksiyonunda zamansız parçalara yer vererek kış kombinlerinize ilham oluyor. Zühre’nin yeni kış koleksiyonundaki parçalar gardırbunuzda yer almayı bekliyor.

Kış Modasında Şıklığın Anahtarı: Kaşe Kabanlar

Klas stili öne çıkaran kaşe kabanlar her zaman olduğu gibi bu kış da sokak stilinin vazgeçilmez parçası olmaya devam ediyor. Zühre’nin yeni kış sezonundaki kaşe kaban modelleri günlük stilinize zarafet katmak için gardıroplarınızdaki yerini alıyor.

Gündüzden geceye geçerken aranan şıklığın anahtarı olan kabanlar, kış modasının vazgeçilmez parçasıdır. 2019-2020 kış koleksiyonunda bulunan kaban modelleri ile Zühre, kadınların kış sokak stilini yansıtan kombinlerini tamamlıyor. Zühre, yeni sezonundnaki kabanlarını kürk detayları ile süslüyor. Kürk detaylarının klasik havasıyla öne çıkan kaban modelleri; siyah, gri, camel, antrasit, krem, taba ve hardal renkleriyle her yaş grubuna ve her tarza uygun şekilde tasarlanıyor.

Zarafet Sağlayan Kürk Detayları

Zühre, kış modasına imzasını kabanlarda kullandığı kürk detaylar ile atıyor. Zühre imzasını taşıyan bu yeni sezondaki kabanlar, sizi hem sıcak tutarken hem de şıklığınızı yansıtmanızı sağlıyor. Yakalarda ve boğazlarda kullanılan kürk detayı her modele özgün bir hava katıyor. İş veya günlük hayatınıza zariflik katacak kürk detaylı kabanlar stilinize özgün bir hava katacak.

Kışa Damga Vuran Aksesuar: Kemer

Artık sadece pantolonları belinize uygun hale getirmek için kullanılmayan kemerler, yeni sezonda da her kombini çeşitli kullanım alanları sağlayarak süslemeye devam ediyor. Kabanların üzerinde, ceketleri bağlamak için ve eteklerin üzerinde kullanabileceğiniz pek çok kemer arasından seçim yapın.

Siyah klasik bir kabanınızı taba rengi ince bir kemerle hareketlendirin ya da pastel tonların hakim olduğu kombininizdeki blazer çeketi büyük tokalı bir kemerle tamamlayın. Her kombinde farklı modelde ve farklı renkte kullanım rahatlığı sağlayan kemerler de bu kış kombinlerinize şıklık katacak.

Detaylardaki Şıklık: Çanta

Kadınların vazgeçilmez parçası olan çantalar kış modası ile daha da güzelleşiyor.

Zühre, yeni koleksiyonunda, clutch, tote ve spor modellerde sunduğu çantaları çeşitli renklerle süslüyor. Beyaz, taba, siyah ve daha birçok renk ile kombinlerinize şıklık katarken zebra ve yılan deseni desenli çantalar ile özgün bir tarz yaratabilirsiniz.

Siyah renkte düz kesim bir kaban ile zebra desenli bir çanta, kürk detaylı toprak tonlarında bir kaban ile yılan derisi bir çanta kullanarak kış sokaklarında tüm dikkatleri stilinize çekebilirsiniz.

Kış Modası Renkleniyor!

Her yaş grubu, vücut tipi ve her zevke uygun modeller tasarlayan Zühre, bu modelleri çeşitli renklerle tamamlıyor. Hardal sarısı, siyah, toprak tonları, taba, camel, haki, siyah gibi çeşitli renklerdeki parçalarla kombinlerinizi kış modasına uygun şekilde oluşturabilirdiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kis-sokak-stilinin-vazgecilmez-parcasi-kabanlar linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: kış modası,moda
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı