Anne Pardesü Modellerine Farklı Bir Bakış Açısı

Anne Pardesü Modellerine Farklı Bir Bakış Açısı

Muhafazakar giyimin temel kıyafetleri arasında yer alan pardesü modelleri, farklı yaş grupları ve giyim tarzlarına göre özelleştiriliyor. Anneler için özel olarak tasarlanan modeller, zengin ürün çeşitliliği ile ön plana çıkıyor. Tesettür koleksiyonları, her yaştan annenin kendini içinde rahat hissedebileceği modeller barındırıyor. 

Genç ve Dinamik Annelere Nakış Detaylı Kap Formunda Modeller

Kap formuna sahip pardesüler, sunduğu hareket özgürlüğü sayesinde özellikle küçük çocuğu olan genç anneler için ideal bir tercih. Dizin altına uzanan pardesü boyu ile yeni hareketlenen çocuğunuza ayak uydurmanızı kolaylaştıracak modeller, rahat bir kullanım sağlıyor. 

Bu modeller arasından pastel renklerde, göğüs kısmında zarif nakış detayları bulunan sade bir ürün seçebilir, boru paça kot pantolon ve nakışlı babet ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Deri bir sırt çantası, düz renklerde bir şalla kusursuz bir uyum yakalayabilirsiniz. Daha ağır bir görünüm hayal ediyorsanız pardesünüzle yakın renk tonlarında sade nakışları bulunan bir model de oldukça uygun. 

Çalışan Anneler için Minimal Pardesü Tasarımları

Ağırlıklı olarak uçuk renklerin kullanıldığı minimal tasarım pardesüler, abartıdan uzak görünümleri dikkat çekiyor. Anne pardesü modelleri için iyi bir alternatif olan tasarımlar, zarif detayları ile ön planda. Siz de ara boy bir tasarım tercih edebilir, hem iş hem de günlük giyiminizde tercih edebilirsiniz.

Minimal pardesüleri, uzun kalem etek ve çizgili bol bir gömlek ile tamamlayıp hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu stili; Oxford stili ayakkabı, deri bir evrak çantası ve düz renkte bir eşarp ile tamamlayabilirsiniz. Daha günlük bir kullanım için bol kesim desenli pantolon ve sade düz bir tunik ile bir araya getirebilir, barrel çanta ile birlikte kullanabilirsiniz.

Fazla Kilolarından Şikayetçi Annelere A Formunda Pardesüler

Tesettür giyim tasarımcıları, fazla kilolarını şık bir şekilde kamufle etmek isteyen anneleri de düşünüyor. Alta doğru genişleyen formdaki pardesü çeşitleri, daha fit görünmeniz için ideal bir seçim. Aynı rengin açık ve koyu renk tonlarının kullanıldığı A formuna sahip modeller, daha uzun ve zayıf görünmenizi sağlıyor. Ara ya da tam pardesü boyuna sahip bir model ile tam da istediğiniz gibi görünebilirsiniz. 

Zarif detaylar kullanılmış sade bir model seçerek koyu renklerde kumaş pantolon, açık renklerde dökümlü kumaştan bir tunik ve süet, topuklu botlarla tamamlayabilirsiniz. Bu kombini küçük bir clutch çanta ile daha zarif hale getirebilirsiniz. 

Olgun Annelere Kaftanı Anımsatan Modeller

Orta yaşın üstündeki anneler, klasik çizgilere sahip ağır modellere yöneliyor. Osmanlı motiflerinin kullanıldığı bileğe dek uzanan kaftan formundaki modeller, en beğenilen büyük yaş anne modelleri arasında. Asaletinizi tamamlayacak bir tercih için küçük ve zarif motiflerin kullanıldığı pastel tonlarda bir modele yönelebilirsiniz. Seçtiğiniz renkle uyumlu alçak topuklu ayakkabı, bileklerine dek inen kloş bir etek ve bol bir bluz ile son derece şık görünebilirsiniz. Ayakkabınızla aynı renkte tote çanta ve sade desenlerin kullanıldığı bir eşarpla giyiminizi tamamlayabilirsiniz. Osmanlı motiflerinin yer aldığı tasarımlar size abartılı geldiyse sade kaftan pardesü modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. 

Tesettür modası doğrultusunda koleksiyonlarını hazırlayan Zühre, özgün yorumları sayesinde çok beğeniliyor. Genç yaştakilerden büyük yaştaki annelere kadar birbirinden şık pardesü alternatifleri sunuyor, zevklerini yansıtma fırsatını tanıyor. Modern çizgilerin kullanıldığı zamansız tasarımlara sahip olan modeller, olduğunuz yaşın tadını çıkarmanıza da imkan tanıyor. Siz de beğendiğiniz, sizi tamamlayacağına inandığınız pardesü modellerini hemen sipariş edebilir, Zühre koleksiyonlarında yer alan tesettür giyim ürünleri ile tamamlayarak mükemmel görünebilirsiniz. 

Etiketler: Pardesü
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR