2019 Tunik Tesettür Modelleri

2019 Tunik Tesettür Modelleri

Zühre kaliteli ve özgün tasarımları müşterileriyle buluşturuyor. Yeni oluşturduğu keten ve poplin ağırlıklı tunik kumaşlarıyla ön plana çıkan zühre muhafazakar giyime farklı bir bakış açısı katıyor. Zühre tasarımları hem spor hem de klasik giyim tarzını sevenler tarafından tercih ediliyor. Hem rahat hem de şık olan tunik modelleri baharın vazgeçilmezleri arasında olacak.

Şıklığı Getiren Çiçek Detayları

Tesettür modasını kadınlarla buluşturan zühre mevsimin değişen tarzına ayak uyduruyor. Kadınların sevdiği soft renklerin hakim olduğu koleksiyonda siyah da var. Baharın temsilcisi çiçeklerin birbirinden farklı renkleri ve desenleriyle harmanlanmış Zühre tunikleri, baharı tüm ışıltısıyla yaşamanızı sağlıyor.

Tasarımlarda Modernlik

Zührenin yeni tunik koleksiyonu modern sevenler için. Modellerde genellikle asimetrik kesimler mevcut; önü arkasına göre daha kısa tasarımlar,  eteklerinin yanlarına göre ön ve arkadası daha uzun tasarımlar mevcut.  Bu rahat ve uçuş uçuş tasarımlar özellikle pantolonlarla kombinlenebilir. Nakışlarla süslenen ince dantel ve küpürler de birçok kadın tarafından sevilenler arasında.

Etiketler: 2019 Tunik Tesettür Modelleri
Nisan 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı